Cum a ajuns senator, cu 1.000 de lei, un sofer

Joi, 13 Decembrie 2012, ora 10:00
12911 citiri
Cum a ajuns senator, cu 1.000 de lei, un sofer

Ioan Iovescu a fost mecanic si sofer si, dupa alegerile de duminica si o campanie in care a investit 1.000 de lei, a ajuns senator de Timis din partea PP-DD.

S-a luptat cu Iie Sarbu (USL) si Marcel Pasca (ARD) si, in urma redistriburii, fostul sofer a ajuns in Senat, scrie Adevarul.

"A fost puterea lui Dumnezeu, la campania pe care am facut-o eu. Bani putini, multa munca si puterea oamenilor care au crezut in mine au facut sa ajung senator. In campanie am cheltuit aproximativ 1.000 de lei, cei mai multi pe benzina si mai putin pe niste fluturasi. Nu am dat niciun cadou, nimic. Ma mai intreba cate unul daca nu-i dau un pix, ceva, iar eu ziceam ca ma duc sa-i cumpar pix, daca chiar ii trebuie", a povestit proaspatul parlamentar.

"Eu imi doream foarte mult chiar sa castig colegiul, dar asta e. Cand am vazut cate voturi am strans, banuiam ca pot ajunge in Senat dupa redistribuire", a adaugat el.

Noul demnitar s-a gandit deja si la initiativele legislatve. "Voi sprijini orice

lege contribuie la dezvoltarea infrastructurii in tara, pentru ca in colegiul unde am candidat sunt localitati care nu au drum de acces de asfalt, am vrut sa merg acolo cu masina si n-am avut cum sa ajung", a explicat parlamentarul.

Rezultate alegeri parlamentare Timis 2012

DD, al doilea Ceausescu

Ioan Iovescu are mare respect pentru seful de partid, Dan Diaconescu, pe care il compara cu Ceuasescu.

"Dan Diaconescu este un om deosebit, am vorbit cu dumnealui de multe ori. Din punctul meu de vedere, este un al doilea Ceausescu, un mare patriot. Dar a stat prea mult la OTV, un post care atrage un anumit fel de public. Cred ca ar trebui sa renunte la acea televiziune, i-am spus si lui asta", a marturisit proaspatul demnitar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Ioan Iovescu senator sofer, #Ioan Iovescu sofer Senat Timis , #rezultate alegeri parlamentare 2012