Crin Antonescu nu cedeaza spatiul de antena de la TVR

Miercuri, 18 Noiembrie 2009, ora 17:51867 citiri
Crin Antonescu nu cedeaza spatiul de antena de la TVR

Staff-ul de campanie al lui Crin Antonescu i-a notificat, in scris, presedintelui - director general al SRTV, Alexandru Sassu, ca nu este de acord sa renunte la timpul de antena atribuit initial liderului liberal, in favoarea unei dezbateri in formula de sapte candidati, a declarat, miercuri, directorul Departamentului de strategie si comunicare al PNL, Dan Mihalache.

"I-am notificat ca nu poate decide discretionar asupra timpului de antena atribuit lui Crin Antonescu", a precizat Mihalache.

El a spus ca intervalul orar pe care ar fi urmat sa aiba loc dezbaterea celor cinci candidati i-a fost alocat, initial, candidatului PNL, acesta nemaifiind de acord sa cedeze respectivul spatiu de antena pentru o emisiune intr-un format "asupra caruia nu este de acord".

"L-am informat, pe Sassu, ca acel interval orar nu mai este disponibil si este prin conventia celor 12 candidati, alocat domnului Crin Antonescu", a precizat Mihalache.

El a mai spus ca "staff-urile de campanie au pierdut vremea, pentru ca strategia dezbaterii publice este stabilita la dictarea lui Hrebenciuc (seful de campanie al lui Mircea Geoana - n.r.), care a redescoperit valentele electorale ale creatiilor sale mai vechi, Corneliu Vadin Tudor si George Becali' si ca "nu este de acceptat maniera abuziva in care Sassu trateaza de fraieri echipele de campanie".

"PNL nu face cadouri gratuite pentru prietenii lui Viorel Hrebenciuc, George Becali si Vadim Tudor. (...) Sassu si Hrebenciuc trebuie sa inteleaga ca nu se poate construi dezbaterea prezidentiala dupa cum doresc domniile lor", a afirmat Mihalache.

El a precizat ca celelalte patru staff-uri de campanie vor cauta, miercuri si joi, sa gaseasca o solutie pentru organizarea, in acelasi format, 'cu sau fara Mircea Geoana", o dezbatere.

"In aceste zile a fost un joc la cacealma al marelui strateg al tergiversarilor, Viorel Hrebenciuc, care, de fapt, vrea sa-l scuteasca pe Mircea Geoana de o dezbatere reala si vrea sa aiba, eventual, un discurs de unul singur, cu Becali si Vadim Tudor pe post de sustinatori", a afirmat directorul de comunicare al PNL

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News