Clotilde Armand: Rasturnarea de situatie din Sectorul 1 arunca o lumina negativa asupra imaginii tarii

Luni, 06 Iunie 2016, ora 20:5012338 citiri
Clotilde Armand: Rasturnarea de situatie din Sectorul 1 arunca o lumina negativa asupra imaginii tarii
Foto: Facebook/Clotilde Armand

Clotilde Armand, candidat al USB la Primaria sectorului 1, pune la indoiala corectitudinea procesului de numarare si inregistrare a voturilor in sectii, dupa ce, duminica noapte, fusese data invingatoare de exit-poll-uri, pentru ca luni sa afle ca in fata sa era candidatul PSD-UNPR, Daniel Tudorache.

Intr-un comunicat remis Ziare.com, Clotilde Armand a tinut sa multumeasca celor care au iesit la vot, afirmand ca aceasta este "prima forma de implicare in procesul de guvernare a comunitatii in care locuim".

Referindu-se la mesajele primite pana in prezent, candidatul la fotoliul de primar a spus: "Cele mai multe dintre aceste mesaje contin comentarii cu privire la rasturnarea scorului in favoarea dlui Dan Tudorache (PSD) in timpul noptii, dupa ce rezultatele partiale anuntate de BEC la ora 24.00 erau in favoarea candidaturii mele.

Aceasta rasturnare de situatie arunca o indoiala asupra corectitudinii procesului de numarare si inregistrare a voturilor in sectiile de votare".

Potrivit lui Clotilde Armand, "Simpla aparitie a unei asemenea indoieli, dupa 26 de ani de la demararea procesului democratic in Romania, arunca o lumina negativa asupra imaginii tarii".

In final, candidatul se arata optimist: "Sunt convinsa ca Biroul Electoral Central isi va indeplini atributiile. Cred ca in Romania anului 2016 sunt depasite metodele de presiune si fraudare electorala".

Daca primele exit-poll-uri o dadeau castigatoare pe Clotilde Armand, cu peste 32% din sufragii, Dan Tudorache aflandu-se pe locul doi, la distanta mica, luni dimineata rezultatele partiale anuntate de BEC il situau pe candidatul PSD-UNPR pe primul loc, cu 31,19% din voturi, in timp ce Clotilde Armand era pe locul 2, cu 28,73% dintre voturi.

A.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii