Diferentele dintre fostul si actualul primar al Sectorului 6. Ciprian Ciucu versus Gabriel Mutu

Vineri, 09 Octombrie 2020, ora 06:06
9599 citiri
Diferentele dintre fostul si actualul primar al Sectorului 6. Ciprian Ciucu versus Gabriel Mutu
Ciprian Ciucu (stanga) si Gabriel Mutu (dreapta)

Ziare.com iti prezinta diferentele dintre fostul si actualul primar ales la Sectorul 6 al Capitalei.

Studii

Ciprian Ciucu, in varsta de 42 de ani, are o diploma de licenta si una de masterat in stiinte politice la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA). El a obtinut mai multe certificate de competente profesionale, ca manager de proiect si management al marketingului.

Gabriel Mutu, in varsta de 51 de ani, este licentat in drept civil si drept penal la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Romano-Americane, are cursuri in siguranta si securitate nationala la Colegiul National de Informatii si a obtinut un master in politici europene, integrare europeana si relatii internationale la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA).

Cariera profesionala

Ciprian Ciucu a fost coordonator de programe in cadrul unui ONG, specialist in relatii publice in cadrul Presedintiei Romaniei, responsabil cu presa la Oficiul National de Cadastre, Geodezie si Cartografie, manager de relatii publice si marketing la ONG-ul Centrul Educatia 2000+. A lucrat la Banca Mondiala si a fost lector in cadrul Departamentului de Studii Europene al Universitatii din Bucuresti, conform CV-ului publicat.

In perioada 2015-2016 a fost angajat de Comisia Europeana ca expert in administratia publica, iar intre anii 2009 si 2016 a fost director si expert de politici publice in cadrul Centrului Roman de Politici Europene.

In ultimii ani a lucrat ca expert in cresterea capacitatii administrative, iar din decembrie 2019 este presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, institutie aflata in subordinea Guvernului Romaniei. La alegerile locale din 2020 a fost ale Primarul Sectorului 6 al Capitalei.

Gabriel Mutu si-a inceput cariera in sectorul privat, fiind director general in consultanta si management. In anul 2008 a fost consilier local la Primaria Sectorului 6, iar intre 2008 si 2016, senator in Senatul Romaniei. La alegerile locale din 2016 a fost ales primar la Sectorul 6 al Capitalei.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Cel mai tânăr primar din Ecuador găsit împușcat în mașină. ”Nimeni nu este în siguranță” în această țară
Cel mai tânăr primar din Ecuador găsit împușcat în mașină. ”Nimeni nu este în siguranță” în această țară
Brigitte Garcia, cel mai tânăr primar din Ecuador, şi un consilier au fost găsiţi împuşcaţi mortal într-o maşină, duminică dimineaţa, a anunţat poliţia din această ţară...
#alegeri locale 2020, #primar, #sector 6, #cv, #studii, #profesie , #alegeri locale 2020