Ciolos, dupa vot: Ma astept ca mandatul viitorului presedinte sa fie mai dinamic decat a fost primul (Video)

Duminica, 24 Noiembrie 2019, ora 12:48 4040 citiri
Foto: captura video Facebook/PLUS Teleorman

Presedintele PLUS Dacian Ciolos spune ca se asteapta ca mandatul viitorului presedinte sa fie mai dinamic decat a fost primul, iar seful statului sa adune toate fortele politice pentru modernizarea Romaniei.

Intrebat de jurnalisti la iesirea din sectia de votare, ce asteapta de la viitorul presedinte, Ciolos a raspuns: "Ma astept in primul rand sa fie un mandat mai dinamic decat a fost primul mandat pentru ca am o convingere legat de rezultatul acestor alegeri, sa adune fortele politice care vor modernizarea Romaniei si in perioada imediat dupa aceste alegeri prezidentiale sa incepem sa pregatim acest proiect.

Nu cred ca trebuie sa mai asteptam inca un an de zile ca sa avem o majoritate parlamentara, care sa lucreze clar pe un proiect pe termen lung in interesul Romaniei, ar trebui sa facem cat mai repede".

El a votat la o sectie din Alexandria si crede ca autoritatile trebuie sa se uite cu mai mare atentie la ceea ce se intampla in aceasta zona.

"Cred ca in aceasta zona cei care vor conduce Romania in viitorul mandat si presedintele, si Guvernul si parlamentarii ar trebui sa se uite cu mai mare atentie la ceea ce se intampla aici pentru ca mi se pare important sa nu mai facem doar drumuri ca sa umplem conturile unor firme de partid, ci la capatul drumurilor respectiv sa se gaseasca si locuri de munca si oamenii sa simte ca fac parte din aceeasi Romanie ca si cei de la Cluj sa zicem sau cei de la Timisoara sau cei de la Sibiu", a spus presedintele PLUS.

El a mai anuntat ca va avea un birou de europarlamentar in Alexandria.

Vezi aici LIVE cum se desfasoara votul in tara

Iata si desfasurarea ultimei zile de vot pentru alegerile prezidentiale in strainatate.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News