Ciolacu, despre rezultatul alegerilor parlamentare: "Cea mai aspra palma democratica pentru un presedinte care nu si-a inteles atributiile"

Luni, 07 Decembrie 2020, ora 13:55 3665 citiri
Marcel Ciolacu, liderul PSD FOTO Facebook

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca votul dat la aceste alegeri parlamentare este "cea mai aspra palma democratica pentru un presedinte care nu si-a inteles atributiile".

"Va multumesc tuturor! Este victoria voastra! Este victoria celor care ati rezistat. Care nu v-ati lasat intimidati. Care nu ati cedat niciun milimetru. Care ati crezut si ati luptat pana la capat! Stiu ca in ultimele luni ati simtit ca si mine nedreptatea urii revarsate, saptamana de saptamana, de la pupitrul prezidential. Votul este cea mai aspra palma democratica pentru un presedinte care nu si-a inteles atributiile", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adaugat ca romanii i-au transmis clar lui Klaus Iohannis ca nu mai poate continua "cu un guvern de politruci care au esuat atat in gestionarea pandemiei, cat si pe plan economic".

"Este nevoie de specialisti si de solutii, iar PSD a demonstrat ca este creditat de romani cu increderea necesara pentru a traversa criza sanitara si economica. Multumesc partidelor europene din familia socialista pentru sustinerea efortului nostru de reconstructie si modernizare, ceea ce ne demonstreaza ca parcursul PSD este unul corect", a mai spus Marcel Ciolacu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News