Chiliman: Sa nu-l inlocuiti pe Basescu cu un individ mai slab pregatit

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 14:51 5613 citiri

Liberalul Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 al Capitalei, le-a cerut candidatilor Uniunii Liberal Sociale din Bucuresti la alegerile parlamantare de pe 9 decembrie sa nu il inlocuiasca pe presedintele Traian Basescu cu "un individ mai slab pregatit" si sa puna interesul national mai presus de interesele marunte.

"Aveti grija sa nu-l inlocuiti pe Traian Basescu cu un individ mai slab pregatit decat el, mai rau decat el (...) Puneti interesul national mai presus de intersele marunte (...) Oamenii s-au saturat de vorbe goale, angajati-va doar la ceea ce sunteti siguri ca puteti realiza", a indemnat Chiliman cu ocazia lansarii candidatilor USL Bucuresti.

El a mai precizat ca oamenii cer in primul rand masuri economice si ca Romania este parte a lumii Occidentale si trebuie mentinuta astfel.

"Respectati-i pe cei in varsta, nu promiteti ca mariti pensii cand stiti ca nu puteti face acest lucru. Respectati-i pe toti romanii. Nu-i tratati drept prosti si imbecili", a cerut Chiliman.

De asemenea, "razboiul stupid" impotriva ambasadorului SUA in Romania, Mark Gitenstein, a cancelarului german Angela Merkel sau a presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, reprezinta "relicve ale Razboiului Rece" si "ne face de ras", a mai spus Chiliman.

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu, prezent la eveniment drept candidat in Colegiul 2 Senat, l-a laudat pe primarul sectorului 1, spunand ca nu exista nimeni care ii poate da lectii de administratie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News