Ce spun primarii USL de Bucuresti: Cum au castigat si ce planuri au

Luni, 11 Iunie 2012, ora 23:12
3815 citiri
Ce spun primarii USL de Bucuresti: Cum au castigat si ce planuri au

Patru dintre cei sase primari alesi de Bucuresti, Andrei Chiliman, Cristian Popescu Piedone, Robert Negoita si Rares Manescu, au participat impreuna la o emisiune televizata, unde au explicat de ce cred ca au castigat si ce au de gand in perioada urmatoare.

Robert Negoita, noul primar al Sectorului 3, a declarat, la emisiunea de la Antena 3: "Analizez situatia din Sectorul 3. Multi spuneau ca sunt ruda sau ceva. Nu numai ca nu sunt ruda, dar nu l-am intalnit niciodata. Atunci cand nu mai esti printre oameni... acesta e cel mai mare atu al meu, sunt printre oameni".

Rezultate Alegeri Locale 2012

Rezultate alegeri Bucuresti 2012

Primarul USL spune ca a contat si puterea lui de munca, considerand ca e capabil sa lucreze aproape non stop, in fiecare zi.

"De abia astept sa ma apuc de munca. I-am speriat pe locuitorii din Sectorul 3 si echipa PSD de cat pot sa muncesc - de dimineata pana seara, 7 zile pe saptamana, 360 de zile pe an, n-am zis 365", a glumit Negoita.

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, considera ca alegatorii din Bucuresti au putut vedea diferenta intre candidatii PDL, partid despre care spune ca foloseste trucuri murdare, si cei ai USL.

"E vorba de acea aroganta cu care guvernarea PDL i-a tratat, completata cu multa incompetenta, multa indiferenta, minciuni, la care s-a adaugat campania murdara pe care au dus-o.

(...) Poate tineti minte batalia dusa de mine, impreuna cu colegii mei (...) impotriva acestei legi promovate de Elena Udrea (...) Era previzibila caderea PDL, insa a fost extrem de importanta crearea USL.

Conteaza foarte mult sa fii serios, sa fii implicat, sa fii puternic si consecvent. Mai conteaza sa faci proiecte pentru oameni si sa stai de vorba cu oamenii", s-a aratat de parere Chiliman.

Rares Manescu, noul edil al Sectorului 6, considera ca s-a vazut si faptul ca el si colegii sai din USL sunt din alt "aluat uman", comparativ cu cei de la PDL. El a dezvaluit ca s-a bucurat cand a vazut ca Elena Udrea il sustine pe contracandidatul sau de la PDL, fostul primar Cristian Poteras, data fiind imaginea extrem de proasta a acesteia.

Cristian Popescu Piedone, primarul reales al Sectorului 4, considera ca victoria zdrobitoare a USL ii si obliga extrem de mult.

"Sunt asteptari fantastice, nu mai e loc de vrajeala. Trebuie bagat pumnul in brazda de a doua zi. Examenul real al USL e in toamna, pana atunci nu avem voie sa gresim", s-a aratat acesta de parere.

Care e primul lucru pe care il vor face

Cei 4 edili au enumerat, fiecare, primul lucru pe care il vor realiza in mandatele lor.

Andrei Chiliman: Voi continua proiectele si programele pe care le-am inceput (...) voi introduce, de asemenea, energii regenerabile pe toate cladirile publice pe care le avem in administrare.

Robert Negoita: Sunt hotarat sa facem taxa zero la gunoi, e prima masura.

Vreau ca la primarie sa fie afisat in format mare programul in 10 puncte cu care am castigat, asta va fi Biblia noastra in urmatorii 4 ani.

Cristian Popescu Piedone: N-am sa enumar chiar nimic din ce-am sa fac. Contabilitatea va sta la cetatean. Singurul lucru, vreau sa le multumesc cetatenilor din Sectorul 4.

Rares Manescu: Reabilitarea termica si proiectul meu numarul 1, spitalul.

Prezenta in studio, primarul ales al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit si ea despre primul ei proiect, cel legat de datoriile regiei de termoficare din Craiova.

"Vreau sa fac un cartier nou de locuinte, asta e proiectul meu de suflet. Maine vreau sa am o discutie cu Victor Ponta, de datoriile la incalzire, 2.000 de miliarde, doar jumatate sunt ale populatiei, restul nu stiu ale cui sunt", a spus si aceasta.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#primari sectoare Bucuresti planuri, #primari sectoare campanie , #rezultate alegeri Bucuresti 2012
Comentarii