Care este atuul Elenei Basescu la reintoarcerea in politica: "Experienta de mama singura a trei copii"

Joi, 15 Octombrie 2020, ora 15:51 9015 citiri
Foto: Instagram/ Elena Basescu

Elena Basescu a declarat, joi, ca a acceptat sa candideze din partea PMP pentru un post de deputat la Constanta, pentru ca s-a nascut si a crescut in acest oras, mentionand ca isi propune sa ofere o noua viziune asupra politicilor publice din zona sociala.

"De ce la Constanta? Pentru ca este a doua mea casa. M-am nascut in Constanta, am crescut in Constanta, familia din partea tatalui meu locuieste in Constanta. Doresc sa-mi aduc experienta pe care am capatat-o in Parlamentul European. Prin rolul pe care l-am avut in ultimii ani, acela de mama singura a trei copii, am capatat o dimensiune diferita a societatii. Am realizat ca societatea romaneasca nu sprijina suficient familiile monoparentale. De aceea voi veni cu o initiativa legislativa, cu proiecte legislative care sa sprijine foarte mult familiile monoparentale, dar si sa imbunatateasca natalitatea, o problema cu care se confrunta Romania. Doresc sa ofer Partidului Miscarea Populara o noua viziune asupra politicilor publice in zona sociala", a precizat Elena Basescu, la o conferinta de presa organizata de conducerea PMP.

Ea a adaugat ca nu intentioneaza sa se lanseze "in lupte" in Parlamentul Romaniei.

"Nu ma voi lansa in lupte in Parlamentul Romaniei, voi dori doar sa construiesc si sa construiesc din experienta mea proprie, acea de mama singura a trei copii", a mai spus fiica fostului presedinte Traian Basescu.

Elena Basescu deschide lista PMP pentru Camera Deputatilor la Constanta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News