Candidatul maghiarilor din PPMT, sustinut si de romani pentru prezidentiale

Duminica, 21 Septembrie 2014, ora 15:34 3707 citiri
Foto: http://kolozsvaros.ro/

Presedintele PPMT, Toro T. Tibor, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va depune, marti, la Biroul Electoral Central (BEC), dosarul de candidatura a lui Szilagyi Zsolt la presedintie si listele cu cele 200.000 de semnaturi de sustinere adunate.

Toro T. Tibor a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca listele pentru candidatul PPMT la presedintie arata ca au fost si romani care au semnat pentru Szilagzyi Zsolt si pentru programul electoral al acestuia.

"Am reusit sa strangem cele 200.000 de semnaturi pentru candidatura lui Szilagyi Zsolt la Presedintia Romaniei. Le vom centraliza pana luni, iar marti, la ora 16.00, vom depune semnaturile si dosarul de candidatura la BEC.

Multumesc celor care ne-au ajutat in aceasta actiune de strangere de semnaturi, e prima oara cand am adunat un numar atat de mare de semnaturi. A fost o mobilizare exemplara a PPMT, am cules semnaturi din toate judetele Transilvaniei, multumim si romanilor care ne-au sprijinit, listele arata ca au fost si romani care au semnat pentru candidatul nostru si pentru programul electoral al acestuia", a spus Toro.

Potrivit acestuia, programul electoral al lui Szilagyi Zsolt este axat pe diferite forme de autonomie si pe ideea federalizarii Romaniei.

La finalul conferintei de presa, Toro T. Tibor a semnat ultimul pe lista de sustinere a lui Szilagyi Zsolt, in mod simbolic.

"Am incheiat campania de strangere de semnaturi si eu am semnat ultimul pe lista de sustinatori ai lui Szilagyi Zsolt, in mod simbolic", a spus presedintele PPMT.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News