C.V. Tudor: Gheorghe Funar ar fi un premier mai bun decat acest Iohannis

Miercuri, 28 Octombrie 2009, ora 11:57 2862 citiri

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor si-a gasit prim-ministru pentru cazul in care ajunge la Cotroceni dupa 6 decembrie. Iar acesta nu este nimeni altul decat Gheorghe Funar, care, conform liderului PRM, ar fi un prim ministru mult mai bun decat sasul Klaus Iohannis.

"Uitati-va cata agitatie este in jurul unui profesor de fizica, un sas, sa fie sanatos, Klaus Iohannis, care cica ar fi condus bine doua mandate Sibiul. Dar eu stiu un economist de profesie, care a condus si mai bine, nu doua mandate, ci trei mandate, un municipiu mai mare decat Sibiul, e vorba de Cluj si ma gandesc la Gheorghe Funar. N-ar fi un prim-ministru mai bun decat acest Klaus Iohannis?", a spus Tudor, la RFI.

El spune ca propunerea lui Iohannis este o rusine pentru liberali, devizia inaintasilor lor fiind "prin noi insine" si promite ca le va reda romanilor Romania.

"Asa-zisii liberali de astazi ii fac pe inaintasii lor, marii Bratieni, sa se rasuceasca in mormant. Deviza Bratienilor era "Prin noi insine". Sigur ca da, prin noi insine, prin noi sasii, prin noi klausii! Ia sa se mai termine, domnule! In asta consta nationalismul meu: le voi reda romanilor Romania!".

Totusi, Uniunea Europeana are nevoie de lideri politici euro-optimisti, in timp ce liderul nationalist este perceput ca un euro-sceptic. Corneliu Vadim Tudor sustine insa ca este un "euro-pozitiv".

"Eu sunt euro-pozitiv si euro-optimist. Va aduc aminte ca scrisoarea de la Snagov din 1995, care a marcat inceputul marsului Romaniei catre Uniunea Europeana e scrisa de mine integral si semnata de mine. Cred ca in bezna viitorului, proiectul generos al Uniunii Europene e singura raza de speranta. Cred cu tarie si voi milita pentru asta!", sustine presedintele Partidului Romania Mare.

A.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News