Reactie dupa ce BEC a respins protocolul de constituire a aliantei electorale formate din PRM si Partidul Poporului: "Nu a avut loc niciodata o alianta"

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 12:19 3653 citiri
Foto: Facebook// Autoritatea Electorala Permanenta

Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie a respins protocolul de constituire a aliantei electorale "Uniunea pentru Romania".

Formatiunile politice ce compun alianta electorala "Uniunea pentru Romania" sunt Partidul Romania Mare si Partidul Poporului.

Decizia BEC poate fi contestata la Inalta Curte in termen de 24 de ore de la pronuntare, in schimb, Partidul Romania Mare, formatiunea fondata de Cornel Vadim Tudor, nu va contesta decizia pentru ca "intre PRM si Partidulu Poporului nu a existat niciodata o alianta", dupa cum sustin membri partidului.

Contactati de Ziare.com, reprezentantii partidului au precizat ca la mijloc este o neintelegere.

"Adrian Popescu, fostul presedinte interimar, este cel care a vorbit cu Partidul Poporului, a depus actele, dar nu a fost sub nicio forma decizia partidului", au sustinut reprezentantii PRM.

La 14 septembrie, Adrian Popescu, presedintele PRM care a preluat partidul dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor, a decedat. El a fost profesor de matematica la un cunoscut liceu bucurestean, dar si consilier local. In prezent, Partidul Romania Mare este condus de Iovici Teodor Victor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News