Basescu spune ca il va sustine categoric pe Iohannis in turul al doilea

Duminica, 10 Noiembrie 2019, ora 22:40 6276 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca in mod categoric in al doilea tur al alegerilor prezidentiale va sustine candidatul dreptei, criticand PSD despre care afirma ca, in conditiile in care a majorat salarii si pensii, a ajuns la scorul PDL care a taiat salariile bugetarilor.

Intrebat duminica seara, intr-o emisiune la Romania TV, daca in turul doi va sustine candidatul dreptei, Traian Basescu a raspuns: "Categoric da!".

Fostul presedinte al Romaniei a criticat PSD, sunand ca acest partid nu a stiut sa gestioneze capitalul electoral pe care l-a avut.

"Uitati-va la PSD, au primit 46% incredere. Nu au stiut ce sa faca cu acele procente. (...) In conditiile in care au marit salarii, au marit pensii, au ajuns la rezultatul la care am ajuns eu anuntand reducerea salariilor. Cum e posibil: cata lipsa de capacitate de a lucra, ca partid politic, sa ai?

Dar nu as plange PSD-ul, eu m-as asigura sa o putere de dreapta probabil va fi mai exigenta cu cheltuirea banilor in domeniul social dar va indrepta resursa catre investitii eu sper ca vor reusi sa faca un echilibru, pentru ca nimeni nu spune ca nu trebuiau marite pensiile sau salariile", a mai afirmat Traian Basescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News