Basescu lui Blaga: Candideaza si iti voi da o bataie electorala sora cu moartea ! (Video)

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 09:09
6179 citiri
Basescu lui Blaga: Candideaza si iti voi da o bataie electorala sora cu moartea ! (Video)
Foto: Facebook Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca dur pe copresedintele PNL Vasile Blaga si ii transmite sa isi anunte candidatura in locul lui Marian Munteanu, asigurandu-l ca atunci va intra si el in competitie, doar pentru a-i "administra o bataie electorala sora cu moartea", pentru ca a "vandut PDL-ul unei adunaturi fara viziune", pentru a-si "salva scaunul de sefulet de partid".

Traian Basescu a postat pe Facebook, vineri seara, un mesaj catre Vasile Blaga, caruia i se adreseaza cu "draga Vasile".

"Din presa inteleg ca Vasile Blaga ma invita in ring pentru alegerile la Primaria Generala a Capitalei. Draga Vasile, daca este adevarat, te rog ai grija ce-ti doresti. Stii bine ca in cariera ta politica n-ai fost in stare sa castigi nici macar o primarie de comuna, iar la Bucuresti, Oprescu te-a batut in 2008 de parca erai din Vaslui, si nu de la vamile din Bihor. Pana si la alegerile din partid solutia sa castigi a fost ca oamenii tai sa fuga cu urnele ca sa te alegi. Sa-ti mai spun cu ce manopere te-ai ales senator in 2012 prin Timis, ca la tine la Bihor te antipatiza toata lumea?", scrie Basescu.

Traian Basescu ii mai transmite copresedintelui PNL sa isi anunte candidatura in locul lui Marian Munteanu, asigurandu-l ca atunci va intra si el in competitie, doar pentru a-i "administra o bataie electorala sora cu moartea", pentru ca a "vandut PDL-ul unei adunaturi fara viziune" pentru a-si "salva scaunul de sefulet de partid".

"Draga Vasile, daca vrei sa fii sigur ca eu intru in competitie (sau in ring, cum iti place tie sa spui), anunta tu ca vei candida la alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei in locul lui Marian Munteanu. Te asigur ca atunci voi intra si eu in competitie, doar pentru a-ti administra o bataie electorala sora cu moartea, MUUUUUUULT mai rau decat te-a batut Oprescu in 2008. Si asta doar pentru ca ai vandut PDL-ul unei adunaturi fara viziune doar pentru a-ti salva scaunul de sefulet de partid. Draga Vasile, iti mai spun un secret: este mai onorabil sa fii caporal sub Basescu, decat soldat prost sub Gorghiu. Sa ai o zi buna Vasile", isi incheie mesajul fostul presedinte al PDL Traian Basescu.

Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat, vineri, intrebat fiind despre o eventuala candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Bucuresti, ca PNL il asteapta "in ring" si ca la alegeri batalia se va da intre PNL si PSD, iar Basescu "stie cel mai bine" ca un partid se construieste greu.

"Il asteptam in ring. Orice cetatean al Romaniei are dreptul sa candideze, noi ne ducem in campania electorala cu sau fara perdea. Este liber sa candideze. Batalia in toata tara este intre PNL si PSD", a spus Vasile Blaga.

El a adaugat ca la alegeri mai pot aparea "partide balama", dar un partid se construieste greu, iar Traian Basescu stie acest lucru "bine de tot".

"Din loc in loc pot sa mai apara anumite partide balama, construite, asa cum am spus in permanenta, in general, pe cazaturi din PNL. O fi vreun fost PDL-ist nemultumit, e numai bun chiar sa candideze la PMP, o avea probleme cu justitia pe la Constanta sau pe undeva un vechi PNL-ist, vad ca acum este bun si la ALDE, este perfect si la ALDE, nu? Chiar perfect. Asta este. Si tot asa, daca mai sunt nemultumiri din zona PNL, sa mearga spre ALDE. Un partid se construieste greu, stie asta cel mai bine Traian Basescu. Chiar o stie bine de tot", a spus Blaga.

Copresedintele PNL Vasile Blaga declara, sambata trecuta, la Alba Iulia, ca PMP si ALDE sunt "partide de cazaturi pentru ca asteapta nemultumiri in marele PNL" pentru a atrage membri, adaugand ca Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu "se straduiesc amandoi sa pescuiasca in ape tulburi".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Traian Basescu amenintari Blaga, #Basescu Blaga Primaria Capitalei , #alegeri locale 2016