Avocata Laura Vicol va prelua pozitia lui Florin Iordache in PSD. Olguta Vasilescu: "Va fi varful de lance la Comisia Juridica"

Sambata, 07 Noiembrie 2020, ora 10:15
27328 citiri
Avocata Laura Vicol va prelua pozitia lui Florin Iordache in PSD. Olguta Vasilescu: "Va fi varful de lance la Comisia Juridica"
Foto: Facebook/ Laura Vicol

Presedintele PSD Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca toti candidatii PSD din Dolj la alegerile parlamentare sunt pregatiti pe comisii parlamentare, iar avocata Laura Vicol va fi "varful de lance" la Comisia Juridica.

Vasilescu a mai afirmat ca este convinsa ca PSD va castiga cel mai mare numar de mandate de parlamentar la nivel national, pentru ca se pregateste pentru o noua guvernare.

"Echipa de candidati de la Dolj imbina experienta cu tineretea, au expertiza in domeniile in care s-au format, dar si tineri care vin cu dinamism si cu tot ceea ce inseamna noul. Suntem siguri ca alegatorii vor aprecia acest lucru. (...) Actuala echipa va trebui sa se axeze pe partea economica, la politicile sanitare si, mai ales, la nivelul de trai al populatiei. Imi pare bine sa constat ca avem oameni foarte bine pregatiti pe comisiile parlamentare.

Din partea noastra suntem foarte siguri ca in ceea ce priveste comisia de administratie publica locala atat la Senat cat si la Camera Deputatilor avem cele mai bune persoane care pot sa ne reprezinte acolo: Ion Prioteasa (n.red.: fostul presedinte al CJ Dolj timp de 16 ani) si primarul inca in functie al Craiovei Mihai Genoiu, domnul Cosmin Durle, administratorul public al Craiovei. Pe mine ma intereseaza foarte mult si ceea ce se intampla la Comisia de Munca si Protectie Sociala. In ultimii patru ani am lucrat extraordinar de bine cu colega mea Eliza Peta in Comisie si sunt convinsa ca va sti sa duca la buna indeplinire toate obiectivele pe care noi i le-am trasat, inclusiv pentru perioada 2020-2024. La comisia Juridica varful de lance va fi Laura Vicol, un avocat foarte cunoscut, un avocat de Inalta Curte, care va sti tot ceeea ce este necesar de modificat in legislatie in urmatorii ani", a afirmat Olguta Vasilescu.

Presedintele PSD Craiova a subliniat ca s-a spus foarte mult timp de PSD ca este un partid care continua vechea traditie a Partidului Comunist, iar acum la Dolj este pe lista un tanar nascut in 1994 (n.red.: Iulian Badea, fiul fostului fotbalist Pavel Badea).

"S-a spus foarte mult timp de PSD ca este un partid care continua vechea traditie a Partidului Comunist si toate aberatiile astea. Iata ca avem pe lista noastra pe pozitie eligibila o persoana care este nascuta in 1994, deci care nu are absolut nicio legatura cu Partidul Comunist. Ce e foarte important de retinut este ca mergem la castig atat pe plan national cat si local. Sunt absolut convinsa ca vom castiga cel mai mare numar de mandate si vom obtine cel mai mare numar de voturi atat pentru lista de Senat si pentru Camera Deputatilor in Dolj, inclusiv la nivel national, pentru ca ne pregatim pentru o noua guvernare a Partidului Social Democrat", a mai afirmat Lia Olguta Vasilescu.

Pe primul loc la Senat pe lista de candidati a PSD Dolj se afla fostul presedinte al Consiliului Judetean Ion Prioteasa si fost lider al organizatiei, iar locul al doilea este ocupat de Mihail Genoiu, inca primar al Craiovei. Pe locul 1 la Camera Deputatilor se afla deputata Alexandra Presura, presedinta organizatiei de tineret, locul 2 pe liste este ocupat de Iulian Badea (n.red. - fiul fostului fotbalist Pavel Badea, care in 2016 a candidat din partea PNL pentru Primaria Craiova), pe locul 3 se afla avocata Laura Vicol, locul 4 este ocupat de deputata Eliza Peta, parlamentar in functie, iar locul pe locul 5 este Cosmin Durle, actual administrator public al municipiului Craiova.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#laura vicol psd, #Laura Vicol dna, #Laura Vicol candidat, #Laura Vicol olguta vasilescu , #Alegeri Parlamentare 2020