ARD striga "frauda" in Teleorman si cere renumararea voturilor in 75% din sectii

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 22:36 2660 citiri

Alianta Romania Dreapta a constestat rezultatele alegerilor parlamentare in Teleorman, prin vocea presedintelui organizatiei locale, Marian Zlotea, cerand renumararea voturilor in 75% din sectiile de votare.

"Am solicitat renumararea in mai mult de 75 la suta din sectii si am facut plangere si la Parchet impotriva celor care au semnat 'in alb' procesele-verbale. Au semnat fara ca in rubricile prevazute sa fie consemnate rezultatele. Prin urmare, puteau foarte usor ca rezultatele pe baza carora s-au facut raportarile sa fie trecute din burta de unii si de altii", sustine presedintele PDL Teleorman, Marian Zlotea, citat de Evenimentul Zilei.

Rezultate alegeri parlamentare Teleorman 2012

Alegerile parlamentare au fost pierdute categoric de ARD in Teleorman, judet in care s-a inregistat si un record al prezentei la urne, de aproape 30%.

Reprezentantii ARD sustin ca nu contesta pierderea alegerilor, insa vor ca Biroul Electoral Judetean sa ancheteze neregulile semnalate, pentru a se afla care este adevaratul scor la care au pierdut scrutinul.

Alegeri parlamentare Teleorman 2012

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News