Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Antonescu il ataca din nou pe Chiliman. Vezi de ce a ales sa candideze in alt sector

Duminica, 07 Octombrie 2012, ora 09:17
4503 citiri
Antonescu il ataca din nou pe Chiliman. Vezi de ce a ales sa candideze in alt sector

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata seara la Antena 3, ca el nu o sa initieze niciodata excluderea cuiva din partid, dar ca Andrei Chiliman "nu mai avea ce cauta" de mult in PNL.

"Eu nu am plecat (din sectorul unu unde a candidat in 2008 pentru un mandat de senator n.r.) pentru ca nu mai sunt prieten cu domnul Chiliman, cu care nu mai sunt, din motive pe care nu vreau sa le dezvolt, dar le stie toata lumea", a spus el, in contextul explicatiilor privind o candidatura la sectorul 3.

Spunandu-i-se ca totusi sunt colegi de partid, Antonescu a replicat ca "nu ar fi trebuit sa mai fie". "La referendum, eu eram cu partidul impotriva lui Basescu, domnul Chiliman denunta nu stiu ce protocol semnat de Ponta si de Chitoiu cu nu stiu ce sindicat", a comentat liberalul.

Fiind intrebat de moderatoarea emisiunii ce mai cauta in aceste conditii Andrei Chiliman in PNL, Antonescu a spus ca el nu o sa initieze niciodata excluderea cuiva, dar primarul sectorului unu "nu mai avea ce cauta" in partid.

"Asta e o alta discutie pe care nu o port aici. Nu o sa initiez eu niciodata excluderea cuiva. Sunt de acord, nu mai avea ce cauta, si nu este singurul. Cel care isi defineste propriul partid drept grup infractional ala mai are ce cauta in partid? Nu, nici ala nu mai avea ce cauta in partid", a mentionat Crin Antonescu, referindu-se la misteriosul liberal din interceptarile dosarului lui Victor Paul Dobre.

In context, Crin Antonescu a declarat ca a ales sa candideze in sectorul 3 deoarece "socoteste" ca este de datoria unui sef de partid "sa se bata" intr-un sector mai mare, sustinand ca a ales colegiul lui Vasile Blaga si "in speranta" ca vor putea avea "o confruntare frumoasa".

"Asta a fost o speculatie de presa (ca el va candida la Sectorul sase n.r.), unei prese care crede, sau vrea sa ii faca pe altii sa creada ca la aceste alegeri, in Bucuresti, primarii decid cine castiga. Nu au nicio treaba primarii la Bucuresti, nici la Craiova, nici la Iasi, nici in alte parti. Primarii au treaba, cat au, la tara, nu aici", a mai spus presedintele PNL, la Antena 3.

Antonescu a precizat ca a ales sa candideze in Sectorul trei si in speranta ca va putea avea "o confruntare frumoasa" cu Vasile Blaga care in actuala legislatura este senator in acest colegiu. "Eu nu am plecat la Sectorul sase pentru ca acolo am un primar liberal pe care il pretuiesc foarte mult de altfel si pentru care stiti m-am luptat mult sa fie primar, inclusiv cu domnul Chiliman.

Eu ma duc intr-un Sector mai mare pentru ca socotesc ca este de datoria unui sef de partid sa se bata in Sectorul mare si ma duc anume in sectorul domnului Blaga in speranta ca vom putea sa facem o confruntare frumoasa, am putea sa nu luam niciunul dintre noi mandatul, dar ar fi o confruntare. Doi lideri de partid, in miezul Bucurestiului, pe un colegiu mare, politic. Asa ca ma duc in sectorul trei, in colegiul domnului Blaga. Inteleg ca intre timp pleaca dansul la Timisoara, e alegerea sa, nu o comentez", a conchis Crin Antonescu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Antonescu disputa Chiliman, #Antonescu candidat alegeri parlamentare 2012, #alegeri parlamentare 2012 , #alegeri parlamentare 2012