Antonescu: Este inacceptabil ca Sassu sa actioneze la ordinul lui Hrebenciuc

Miercuri, 18 Noiembrie 2009, ora 19:502025 citiri
Antonescu: Este inacceptabil ca Sassu sa actioneze la ordinul lui Hrebenciuc
Foto: Realitatea TV

Prezidentiabilul PNL, Crin Antonescu, l-a acuzat miercuri seara pe seful TVR Alexandru Sassu, ca a actionat la ordinul pesedistului Viorel Hrebenciuc, fapt ce a dus la anularea dezbaterii electorale intre principalii candidati, programata pentru aceasta seara.

"Astazi staff-urile de campanie s-au inteles la un format de cinci candidati pentru dezbatere. S-au convenit dupa ore de discutie si conditiile de organizare si intre televiziuni conditiile de transmiterii. A mai existat inca o runda acerba de negocieri intre staffurile Geoana-Basescu pe numarul de moderatori.

In momentul in care toate conditiile au fost implinite, in acel moment, desi Sassu fusese parte a discutiilor, stabilisem si temele si cei trei moderatori, in acel moment, probabil la ordinul lui Hrebenciuc, domnul Sassu a venit cu un format de 7. Brusc. Din punctul nostru de vedere e inaccieptabil", a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL a adaugat ca in conditiile in care domnul Sassu, "care conduce televiziunea publica, care nu este a lui Hrebenciuc, actioneaza la ordinul acestuia, nu e acceptabil".

"In aceasta dezbatere, domnul Geoana nu a avut curaj sa vina fara Vadim si Becali, pe care i-a adaugat ulterior", a mentionat Crin Antonescu.

Pe de alta parte, liderul liberal a afirmat ca se indoieste ca Viorel Hrebenciuc si Marian Vanghelie vor reusi "sa isi scoata manechinul presedinte", acuzandu-i pe acestia ca folosesc sondaje false, efectuate in alte perioade, pentru a forta lucrurile.

Crin Antonescu a conchis adaugand ca nu se poate impune tarii un manechin drept presedinte, considerand ca Mircea Geoana "face parte din aceeasi lume de santajisti cu Traian Basescu".

Dezbaterea electorala intre principalii candidati la presedintie, care trebuia sa aiba loc miercuri in platoul TVR, a fost suspendata, dupa ce staffurile de campanie nu au reusit sa se inteleaga in ceea ce priveste modul de organizare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News