Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Alegeri > Alegeri locale 2020
A   A   A

Andrei Caramitru, atac suburban la adresa Gabrielei Firea: "Panarama", "tata penala" si "rebut de om"

Andrei Caramitru, atac suburban la adresa Gabrielei Firea: "Panarama", "tata penala" si "rebut de om"
Foto: Facebook/ Andrei Caramitru
Fostul consilier al presedintelui USR Dan Barna, Andrei Caramitru, a facut mai multe afirmatii jgnitoare la adresa primarului Capitalei, Gabriela Firea: "panarama", "tata penala" si "rebut de om".

Andrei Caramitru, fiul directorului Teatrului National din Bucuresti, Ion Caramitru. Reactia acestuia vine in contextul duelului dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea pentru Primaria Generala a Capitalei.

"Daca as fi in locul lui Nicusor Dan - as anunta ceva AZI. Primul contract semnat va fi cu o firma straina, total independenta si imposibil de influentat, care sa faca un audit anti-coruptie in PMB. Toate contractele luate la puricat, identificat circuitul banilor.

Raportul va fi facut public. Si - pe baza asta - TOTI din administratia Firea in frunte cu panarama, cu tata penala, cu rebutul asta de om, o sa ajunga la puscarie.
Atat. As promite ca voi face totul sa o bag in puscarie si pe ea si pe toti din jurul ei. Ca o sa plateasca pentru tot ce a facut impotriva oamenilor din orasul asta distrus si furat," scrie Andrei Caramitru.Citeste si: Rares Bogdan: Nicusor Dan are sase procente peste Gabriela Firea. Daca Dreapta avea un candidat unic, il pulverizam pe Robert Negoita
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 11:02

 Articol citit de 8245 ori

Citeste si: