Alina Gorghiu isi depune candidatura pentru alegerile europarlamentare

Vineri, 21 Septembrie 2018, ora 15:433581 citiri
Alina Gorghiu isi depune candidatura pentru alegerile europarlamentare
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Senatorul de Timis, Alina Gorghiu, fost presedinte al liberalilor din Romania, si-a depus dosarul de candidatura pentru alegerile europarlamentare din partea PNL, primind in acest sens un vot de sustinere din partea Biroului Permanent al PNL Timis.

Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa ca senatorul Alina Gorghiu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile europarlamentare de anul viitor, pe lista PNL.

"Biroul Permanent Judetean al PNL Timis considera potrivita candidatura Alinei Gorghiu si apreciind activitatea in calitatea de senator de Timis si a dat votul in unanimitate pentru sustinerea pe o pozitie cat mai buna pe lista.

A fost prezenta foarte mult in judet, daca nu in tot judetul, intr-o foarte mare parte a sa si a organizat multe conferinte de presa in care si-a prezentat activitatea parlamentara. Avem incredere ca si din postura de europarlamentar isi va face datoria", a explicat Nicolae Robu.

Alina Gorghiu este in acest mandat senator de Timis din partea PNL. In trecut a ocupat si functia de presedinte al PNL, la nivel national.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc in luna mai 2019.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News