Alegeri prezidentiale: Pacientii din marile spitale din Bucuresti vor vota cu urna mobila

Vineri, 08 Noiembrie 2019, ora 18:422033 citiri
Alegeri prezidentiale: Pacientii din marile spitale din Bucuresti vor vota cu urna mobila
Foto: Ziare.com Arhiva

Pacientii din marile spitale bucurestene vor vota cu urna mobila, duminica, la alegerile prezidentiale, potrivit reprezentantilor unitatilor medicale.

Astfel, se va vota cu urna mobila la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila", la Spitalul de Urgenta Floreasca, la Institutul Oncologic Bucuresti, la Spitalul Elias, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Potrivit comandantului SUUMC "Dr. Carol Davila", Florentina Ionita Radu, duminica vor vota cu urna mobila pacienti, dar si personal medical care se afla in garda in acea zi.

Medicul de la Spitalul de Urgenta Floreasca Rodica Ciolacu a declarat pentru AGERPRES ca in unitatea medicala vor vota cu urna mobila pacienti, dar si medicii care vor fi de garda.

"S-au facut demersurile de aproximativ o saptamana, este o procedura. Se fac liste pentru pacienti", a spus medicul.

Potrivit managerului Institutului Oncologic Bucuresti, Lida Kajanto, vor vota cu urna mobila aproximativ 170 de pacienti, dar si medici care sunt de garda.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Elias, Silvius Negoita, a confirmat la randul sau ca si in aceasta unitate medicala vor vota cu urna mobila pacienti si personalul medical care va fi de garda.

Si la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti se va vota cu urna mobila, a afirmat purtatorul de cuvant al institutiei, Silvia Nica.