Alegeri: Peste 100.000 de bucuresteni, asteptati la vot, in sectorul 4

Duminica, 25 Aprilie 2010, ora 08:31
2126 citiri
Alegeri: Peste 100.000 de bucuresteni, asteptati la vot, in sectorul 4

Cei 104.586 de alegatori inscrisi pe listele electorale permanente de pe raza colegiului 19 din sectorul 4 sunt asteptati duminica, 25 aprilie, la urne pentru a-si alege un nou deputat, dupa ce fostul lider conservator Daniela Popa a devenit membru in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.

In sectorul 4 au fost amenajate 61 sectii de votare si au fost tiparite circa 115.000 de buletine de vot.

Buletinul de vot are un format A5 si contine patru pagini. La aceste alegeri, pe ultima fila a buletinului de vot va fi imprimat un spatiu special in care se va aplica stampila de control din partea presedintelui sectiei de votare.

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a constatat ramanerea definitiva a doua candidaturi, cea a Lilianei Minca (Alianta PSD+PC) si a Teodorei Virginia Trandafir (PDL).

In urma tragerii la sorti, pe buletinul de vot la prima pozitie figureaza Liliana Minca (PSD+PC), iar Teodora Virginia Trandafir (PDL) figureaza pe pozitia a doua.

Locuiesti in sectorul 4 din Bucuresti? Afla unde votezi!

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din Colegiul nr.19 din Bucuresti, pentru Camera Deputatilor, s-a incheiat sambata, la ora 7,00.

Sectiile de votare sunt deschise duminica, incepand cu ora 7,00 si se vor inchide la ora 21,00.

Dupa incheierea procedurilor de votare, presedintele biroului electoral al sectiei de votare va verifica starea sigiliilor de pe urne si va sigila fanta acestora, va introduce stampilele cu mentiunea ''VOTAT'' intr-un plic care se sigileaza prin aplicarea stampilei de control a sectiei de votare, dupa care se va trece la numararea voturilor.

Prefectura Capitalei a anuntat ca a fost pus la dispozitia locuitorilor din sectorul 4 care au dreptul de vot la Colegiul uninominal nr.19 numarul de telefon 021.9866, apelabil in ziua alegerilor in intervalul orar 07,00 - 21,00. La nivelul Primariei Sector 4, va fi activata o linie telefonica speciala, la numarul 021.337.33.10.

De asemenea, pe site-ul institutiei Prefectului Bucuresti (www.prefecturabucuresti.ro), la sectiunea Alegeri 2010 a fost postata lista strazilor care se incadreaza in aria Colegiul uninominal numarul 19.

Au fost tiparite 1.000 de afise care contin adresele celor 61 de sectii de votare din Colegiul uninominal nr 19, precum si strazile arondate.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#alegeri Colegiul 19, #alegeri Parlament 2010, #Teo Trandafir, #Liliana Minca , #vot
Comentarii
Poza Anti-Virus
Anti-Virus
rank 1
Poza gelu
gelu
rank 1
Moby Teo e cea mia buna, ha, ha, ha!!!