BEJ Sibiu a admis candidaturile la alegerile parlamentare. Turcan (PNL), Barna (USR) si Trif (PSD), principalii intrati in competitie

Sambata, 24 Octombrie 2020, ora 17:01 3049 citiri
Stampila de vot FOTO Facebook Autoritatea Electorala Permanenta

Biroul Electoral Judetean Sibiu a admis candidaturile a 11 partide la alegerile parlamentare din 6 decembrie, precum si doua candidaturi independente. In Sibiu, la Camera Deputatilor vicepremierul Raluca Turcan deschide lista PNL, Dan Barna pe cea a USR-PLUS, fostul ministru al Turismului Bogdan Trif pe cea a PSD. La Senat, lista PMP in Sibiu e deschisa de fostul ministru al Economiei Ion Ariton si fost prefect al orasului.

BEJ Sibiu a admis candidaturile la parlamentare, pentru Senat si Camera Deputatilor ale PNL, PSD Alianta USR-PLUS, Pro Romania, Partidul Puterii Umaniste (social - liberal), Partidul Verde, Partidul Ecologist Roman (PER), Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), Partidul Romania Marea, Blocul Unitatii Nationale si Partidul Socialist Roman, caruia i-a fost admisa doar partial lista candidatilor la Senat, iar cea pentru Camera a fost admisa complet.

Marius-Daniel Vecerdea, director al turneului international de tenis Sibiu Open si proprietar al Bazei Sportive Pamira candideaza independent pentru un mandat de deputat, iar BEJ Sibiu i-a admis candidatura. O alta candidatura independenta pentru Camera Deputatilor admisa de BEJ Sibiu este cea a lui Petru-Vasile Trascaian.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza floare albastra
floare albastra
rank 3