Alegeri parlamentare 2020. Vicepremierul Turcan: "I-as indemna pe toti romanii sa mearga la vot. Votul este unul sigur"

Duminica, 06 Decembrie 2020, ora 09:12 1507 citiri
Foto: Facebook/ Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan, candidat din partea PNL pentru un nou mandat de deputat, i-a indemnat pe cetateni sa mearga la vot si a afirmat ca procesul electoral este unul sigur.

"Am votat mai convinsa ca niciodata ca acesta este un moment unic in istoria Romaniei recente si care poate sa marcheze viata Romaniei si a romanilor. (...)

Acest vot poate sa ne duca spre Europa, poate sa ne ofere dezvoltare, institutii puternice, sisteme publice functionale. Acest vot de astazi poate sa ne conduca intr-o perioada de patru ani de stabilitate guvernamentala, in care sa construim. Eu am votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie dezvoltata si ii indemn pe toti cei care vor sa traiasca intr-o Romanie dezvoltata sa mearga la vot si sa-i indemne si pe altii sa mearga la vot.

Daca imi permiteti, de aici, de la Sibiu, i-as indemna pe toti romanii sa mearga la vot si, daca pretuiesc democratia, sa inteleaga ca indiferent de ce scriu pe Facebook, de ce cred in interiorul sufletului, de ceea ce discuta cu prietenii, nu se poate realiza daca nu merg la vot. Democratia se apara prin vot si astazi mi-as dori ca romanii sa inteleaga lucrul acesta si sa-si aleaga directia in care vor sa mearga. Votul este unul sigur si am verificat asta si, de asemenea, vor putea sa verifice cu totii in cabina de vot", a declarat Raluca Turcan, la iesirea de la urne.

Raluca Turcan este prima pe lista pentru Camera Deputatilor a PNL Sibiu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Tot-la-vale
Tot-la-vale
rank 5
Poza Nasty
Nasty
rank 5