Alegeri Parlamentare 2020. Serban Nicolae, la iesirea de la vot: "Pentru ca este perioada sarbatorilor, le transmit romanilor versurile unui colind: O, brad frumos, cu cetina tot verde"

Duminica, 06 Decembrie 2020, ora 19:37 3881 citiri
FOTO: Facebook/Serban Nicolae

Danut Pop, presedintele Partidului Ecologist Roman si senatorul Serban Nicolae au votat la liceul "Jean Monnet" din Bucuresti.

"Am votat astazi pentru o Romanie a noastra, pentru credinta si traditii, pentru paduri si resurse naturale, pentru o tara suverana si nu o colonie!

Am votat pentru familie, locuri de munca acasa, si pentru un Craciun normal, nu online, impus de altii, cu cei dragi alaturi, adunati in jurul bradului.

Am acordat votul meu cu gandul la o Romanie Sanatoasa!

Doar impreuna, vindecam Romania!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!" a declarat Danut Pop, presedintele Partidului Ecologist Roman.

La iesirea din sectie, Serban Nicolae a declarat:

"Am votat cu credinta ca au ramas inca destui patrioti, oameni care iubesc Romania si poporul roman! As vrea ca, in conditii de siguranta, romanii sa mearga la vot, pentru ca nu vom mai avea alegeri decat peste patru ani."

"Pentru ca este perioada sarbatorilor, le transmit romanilor versurile unui colind: O, brad frumos, cu cetina tot verde, Tu esti copacul credincios, ce frunza nu si-o pierde", a incheiat declaratia, candidatul PER.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Tot-la-vale
rank 5