Alegeri parlamentare 2020. Elena Basescu: "Am votat avand speranta ca in viitorul Parlament vor exista mai multi parlamentari care sa sustina familiile monoparentale"

Duminica, 06 Decembrie 2020, ora 10:03 1848 citiri
Foto: Facebook/ Elena Basescu

Elena Basescu, candidat din partea Partidului Miscarea Populara Constanta pentru Camera Deputatilor, a afirmat ca a votat avand speranta ci in viitorul Parlament vor exista mai multi parlamentari care sa sustina familiile monoparentale si cresterea natalitatii.

Elena Basescu s-a prezentat la o sectie de votare amenajata la Colegiul National Mihai Eminescu din municipiul Constanta, fiind insotita de presedintele PMP Constanta, Claudiu Palaz, candidat pentru un loc de senator.

Dupa exercitarea dreptului de vot, Elena Basescu a precizat pentru ce a votat.

"Am votat cea mai buna echipa pentru judet si cel mai bun program de guvernare pentru tara. Am votat cu speranta pentru copiii nostri, am votat avand incredere ca impreuna vom putea misca judetul Contanta si intreaga Romanie in directia buna, am votat avand speranta ca in viitorul Parlament vor exista mai multi parlamentari care sa sustina familiile monoparentale si cresterea natalitatii. Pentru aceste lucruri am votat", a afirmat Elena Basescu, care are trei copii.

Intrebata daca se va vaccina anti-Covid-19, Elena Basescu a raspuns:"Da, cu siguranta il voi face". Elena Basescu se afla pe primul loc pe lista pentru Camera Deputatilor din partea PMP Constanta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News