Alegeri parlamentare 2012: Zapada creeaza probleme si in Hunedoara

Colaborator: Marius Mitrache
Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 09:00 2359 citiri

O sectie de vot nu s-a deschis la ora 7.00 in judetul Hunedoara. Aceasta se afla intr-o zona izolata si greu accesibila pe timp de iarna.

Potrivit purtatorului de cuvant al Tribunalului Hunedoara, Mihaela Timisan, sectia de vot de la Vadul Dobrii nu s-a putut deschide deoarece accesul spre localitate a fost mult ingreunat. Salvamontistii au incercat sa ajunga inca de seara trecuta acolo, dar stratul de zapada a facut impracticabil drumul.

La acea sectie de vot sunt 16 alegatori arondati.

In judetul Hunedoara a nins toata noaptea si s-a circulat cu dificultate. Potrivit prefecturii, prioritare pentru deszapezire sunt principalele artere si caile de acces spre sectiile de vot.

In judetul Hunedoara sunt asteptati la urne, pentru a-si alege deputatii si senatorii care ii vor reprezenta in Parlamentul Romaniei in urmatorii patru ani, 404.069 de hunedoreni.

Acestia vor merge la urne in 526 de sectii de vot.

Pentru scrutinul de duminica, 9 decembrie, au fost imprimate 890.000 de buletine de vot, 445.000 pentru Camera Deputatilor si tot atatea pentru Senat. 10 colegii numara Hunedoara, 7 pentru Camera Deputatilor si 3 pentru Senat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News