Alegeri parlamentare 2012: Sulfina Barbu a votat pe lista suplimentara

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 10:17 3105 citiri

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu, care candideaza din partea ARD in colegiul bucurestean 11 pentru Camera Deputatilor, a votat duminica dimineata, pe lista suplimentara, la sectia de votare 408 din incinta Scolii Generale nr. 95, din Sectorul 3.

Sulfina Barbu a afirmat ca a ales sa voteze pe o lista suplimentara, deoarece legea ii permite, fiind candidat, chiar daca nu are domiciliul in colegiul in care candideaza.

"Eu am votat pentru ca Romania sa ramana pe un drum european, pentru o Romanie moderna, racordata la institutiile europene si euroatlantice. Cred ca foarte multi romani au inteles importanta votului din 9 decembrie 2012", a declarat Sulfina Barbu, dupa exercitarea dreptului de vot.

Alegeri parlamentare 2012: Armata intervine pentru ca romanii sa ajunga la vot

Ea a mai spus ca spera ca vremea nefavorabila sa nu influenteze prezenta la vot si cetatenii sa vina in numar cat mai mare la urne.

"Este posibil sa fie o prezenta mica la vot, mai ales unde este viscol si sunt sectii nedeschise din cauza conditiilor meteo. Sper insa ca vremea peste zi sa se imbunatateasca si cetatenii sa voteze. E foarte important sa vina la vot", a subliniat Barbu.

Alegeri parlamentare Bucuresti 2012

Sulfina Barbu a venit singura sa voteze si a vizitat cele zece sectii de votare deschise in incinta Scolii Generale nr. 95.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News