Alegeri parlamentare 2012: Ionela Prodan are 6 case si peste 1,5 milioane de euro

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 19:40
17435 citiri
Alegeri parlamentare 2012: Ionela Prodan are 6 case si peste 1,5 milioane de euro
Foto: bestmusic.ro

Interpreta de muzica populara Ionela Prodan Tanase, mama impresarului sportiv Ana-Maria Prodan si candidatul PSD pentru Colegiul 3 Camera Deputatilor din diaspora, are o avere estimata la peste 1,5 milioane de euro, dar si sase locuinte si doua masini, potrivit declaratiei sale de avere.

In declaratia de avere postata pe site-ul Agentiei Nationale de Integritate, cantareata a scris ca detine in intregime un apartament in Bucuresti, dar si patru case de locuit in Capitala si una de vacanta, in judetul Ilfov, toate casele fiind obtinute dupa anul 2008. Ionela Prodan mai are doua masini - o Honda si un Jeep -, ambele fabricate in anul 2008.

Alegeri parlamentare 2012: Candidatii USL pentru diaspora

Interpreta are bijuterii in valoare de 10.000 de euro si tablouri in valoare de 35.000 de euro, toate obtinute inainte de 1989.

In plus, cantareata are sase depozite bancare la patru banci diferite, toate conturile fiind deschise dupa anul 2007. Astfel, Ionela Prodan are un total de 473.000 de euro, 430.000 de dolari - circa 335.000 de euro, dar si 3.160.000 de lei - circa 700.000 de euro, astfel ca suma tuturor conturilor sale se ridica la peste 1,5 milioane de euro.

Totodata, in declaratia de avere nu este trecuta nicio datorie si niciun imprumut. Nu in ultimul rand, interpreta de muzica populara are o pensie de 20.400 de lei pe an.

Ionela Prodan Tanase este candidatul PSD pentru Colegiul 3 Camera Deputatilor, cel in care sunt cuprinse tarile din America de Nord, America Centrala si de Sud, dar si din Oceania. Artista va incerca sa obtina postul de deputat in confruntarea cu actualul parlamentar pentru acest colegiu, deputatul PDL Mircea Lubanovici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#declaratie avere Ionela Prodan, #Ionela Prodan candidat PSD diaspora, #Ionela Prodan Tanase candidat alegeri parlamentare, #candidati USL alegeri parlamentare , #candidat