Alegeri parlamentare 2012: Dan Diaconescu, vot cu scandal in Gorj

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 10:52 6401 citiri
Foto: Digi24

Dan Diaconescu a votat, duminica dimineata, la sectia de votare 46 din Targu Jiu, unde s-a creat busculada, presedintele Biroului electoral cerand evacuarea jurnalistilor stransi in jurul candidatului PP-DD, pentru a permite si altor alegatori sa voteze.

Peste 20 de jurnalisti, inclusiv cameramani si fotoreporteri, au intrat in sala de clasa a Scolii nr. 7 din Targu Jiu unde a votat Dan Diaconescu, creandu-se busculada.

Alegeri parlamentare Gorj 2012

Cativa alegatori veniti sa voteze le-au cerut celor din Biroul Electoral al sectiei de votare sa le permita acest lucru, astfel ca o politista care supravegheaza sectia le-a solicitat jurnalistilor sa paraseasca sala.

Candidatul PP-DD la un post de senator in Gorj Tudor Barbu, care il insotea pe Diaconescu, le-a spus reprezentantilor sectiei ca aceeasi inghesuiala va fi si cand va vota Victor Ponta si ca "probabil acolo nimeni nu-i va scoate din sectie pe jurnalisti".

Dan Diaconescu a precizat ca voteaza cu gandul la victorie si la anul 2014, el sustinand ca pana atunci vrea sa demonstreze ca este un bun prim-ministru pentru a putea candida si la Presedintie.

Alegeri parlamentare 2012 - LIVE

El a mai spus ca la finalul mandatului sau de deputat de Targu Jiu alegatorii sai nu il vor mai regreta pe Nicolae Ceausescu, asa cum se intampla acum.

De asemenea, Diaconescu a anuntat ca duminica seara, dupa ora 21.00, va organiza o petrecere in oras pentru a-si sarbatori ziua de nastere.

In judetul Gorj sunt amenajate 325 de sectii de votare, fiind asteptati la urne peste 305.000 alegatori. In Colegiul 6 Targu Jiu, unde candideaza Dan Diaconescu, dar si Victor Ponta, sunt asteptate la vot aproximativ 55.000 de persoane.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News