Alegeri parlamentare 2012: Breaza si Comarnic nu au electricitate

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 14:35 2352 citiri

Orasele prahovene Breaza si Comarnic, dar si cateva sate din jur au ramas, duminica, cand au loc alegerile parlamentare, fara curent electric, ca urmare a caderilor de zapada si a prabusirii copacilor peste liniile de electricitate, iar votul s-a desfasurat o perioada la lumina lumanarii.

Avariile din Breaza si Comarnic au intervenit inca de dimineata, de la ora 7.00, astfel ca pregatirile pentru procesul de votare, dar si votul efectiv in aceste localitati s-a desfasurat, pana s-a luminat de ziua, la lumanare, potrivit Adevarul.

Cu toate acestea, nicio sectie de vot din zona nu a fost inchisa.

Afectate sunt si cateva sate din jur - Ocina, Poiana Comarnic, Secaria, Sotrile, Nistoresti. Peste 10.000 de persoane care locuiesc in zona nu au curent electric.

"Situatia este deosebita in aceste localitati. Sunt linii rupte in zone cu vegetatie, din cauza zapezii umede care s-a depus pe acestea, dar si din cauza copacilor care s-au rupt si au cazut peste fire. Avem 41 de echipe in teren si speram sa remediem cat mai repede situatia", ne-a spus Marian Popa, purtator de cuvant la Electrica Muntenia Nord.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News