Alegeri locale 2020. Vlad Voiculescu, despre victoria lui Piedone la Sectorul 5: "E dincolo de puterea mea de intelegere"

Luni, 28 Septembrie 2020, ora 14:03 3576 citiri
Facebook/Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu, presedintele PLUS Bucuresti si fost ministru al Sanatatii, se declara foarte surprins si dezamagit de victoria lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 5.

Pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu-Piedone, fost primar al Sectorului 4, a fost condamnat la 8 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in legatura cu eliberarea autorizatiilor de functionare pentru clubul Colectiv.

"E dincolo de trist pentru mine e dincolo de puterea mea de intelegere. Eu, unul, sunt foarte dezamagit, Sectorul 5 avea nevoie de o schimbare, se pare ca oamenii au ceea ce au ales. E un sector din care s-a furat cel mai cu spor", a declarat, la Digi24, Vlad Voiculescu.

Si jurnalistul Cristian Tudor Popescu a calificat rezultatul obtinut de Piedone drept greu suportabil. "E greu suportabil acest lucru, cand am vazut rezultatul am avut o tresarire. Cristian Popescu Piedone si-a luat cuvantul frige in sloganul de campanie. Iata ca a avut acest tupeu incremenitor si a tinut", a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News