Alegeri locale 2020. Planurile castigatorului surpriza de la Sectorul 2 al Capitalei: "Trebuie facuta curatenie pe strada si in primarii"

Luni, 28 Septembrie 2020, ora 12:03 3880 citiri
Radu Mihaiu/Facebook

Radu Mihaiu, castigatorul USR-PLUS la Primaria Sectorului 2 al Capitalei, cu 42% din voturi, a vorbit despre planurile pe care le are in urmatorii patru ani de mandat.

Radu Mihaiu a pus accentul pe igienizarea strazilor si extinderea spatiilor verzi.

"A fost o lupta foarte dificila, au avut loc multe intamplari care nu as vrea sa se mai intample. Am fost provocati in strada, au fost oameni care au incercat sa ne insceneze brutalitati, am avut o echipa extraordinara in jurul meu. Am simtit in strada ca oamenii isi doresc schimbare. Era clar ca e nevoie de un suflu nou si ca oamenii isi doresc altfel de politicieni.

Sunt multumit de campanie. La sectorul 2 trebuie facuta curatenie si pe strada si in primarie. Avem nevoie sa scoatem de acolo grupuri de interese. (...) E clar ca strazile sectorului 2 sunt foarte murdare. Un audit in primarie este foarte important pentru a vedea ce functioneaza corect si ce functioneaza gresit pentru ca a ramas prea mult timp in spate. (...) In perioada aceasta de pandemie este foarte important sa securizam scolile, pentru asta vom avea nevoie de suplimentarea bugetului pentru curatenie si servicii medicale. (...)

Apropo de crearea de spatii verzi, principala prioritate este ca acele spatii verzi care sunt in sectorul 2 sa fie ingrijite, al doilea lucru este sa contestam acel document infam care se numeste puz coordonator al sectorului 2, acest puz mananca din spatiile verzi ale sectorului 2. Sunt 12 metri patrati de puz pe cap de locuitor, media europeana e de 26 pe cap de locuitor.

Principala noastra lupta va fi anularea acestui puz coordonator, am depus o plangere prealabila la primaria capitala", a declarat Radu Mihaiu la Digi24.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News