Alegeri locale 2020. Cristian Popescu Piedone: "Nu exista temei legal pentru renumararea voturilor in Sectorul 5"

Joi, 01 Octombrie 2020, ora 19:56 4127 citiri
Cristian Popescu Piedone FOTO Captura video Facebook/Cristian Popescu Piedone

Primarul ales la Primaria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care a candidat din partea Partidului Puterii Umaniste, a declarat joi ca nu exista temei legal pentru renumararea voturilor in Sectorul 5.

"Nu exista temei legal pentru renumararea voturilor de la Sectorul 5, cum nu a existat nici la Sectoarele 1 si 2. Presedintii de sectie pe care i-au pus partidele au semnat procesele verbale dupa incheierea numaratorii. Deci, acum va contestati singuri! Oameni buni, locuitori ai Sectorului 5, nu va lasati descurajati! Eu, Cristian Popescu Piedone, sunt primarul vostru si impreuna vom aduce la lumina acest sector ignorat de primarii din ultimii 30 de ani", a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

El a subliniat ca oamenii au ales. "Cand partidele actioneaza cu dublu standard! In timp ce marile partide se opun vehement pentru renumararea voturilor la Sectorul 1 si la Sectorul 2, la Sectorul 5 solicita renumararea. Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Hotarati-va, domnilor! Ori e alba, ori e neagra! Nu incercati sa va bateti joc de votul cetatenilor. Oamenii au ales! Este un drept constitutional! Invatati sa pierdeti si intrebati-va de ce locuitorii din Sectorul 5 nu v-au votat! Oamenii nu mai pot fi mintiti si ignorati!", a spus Cristian Popescu Piedone.

Intr-un video clip care insoteste textul, el a afirmat ca lupta s-a terminat. "Ce contesta? Toate procesele verbale semnate de reprezentantii lor in sectiile de vot? Contesta cheile cu care s-au inchis toate procesele verbale? (...) 197 de sectii de vot ori patru sunt aproximativ 800 de persoane. Toti au fost orbi? (...) Aceste contestatii, daca aveati o banuiala de frauda, de eu stiu ce va trece prin cap, trebuia sa o faceti in timp real. Ati avut reprezentanti in toate sectiile de vot, au semnat (...), ce frauda vedeti? Nu va ies calculele la Consiliul Local? Nu suportati infrangerea? Votul popular este exponentul democratiei in Romania. Nu acceptati democratia? Nu acceptati realitatea? De aia v-au amendat oamenii! Prea multa politica! Politica doar in interesele partidelor dumneavoastra!", a mai spus Cristian Popescu Piedone.

El a adaugat ca oamenii asteapta sa li se rezolve problemele, nu sa vada "circul contestarii".

"Puteti sa renumarati, puteti sa faceti ce vreti dumneavoastra, nu aveti cum sa schimbati vointa populara", a adaugat Cristian Popescu Piedone.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News