400 de politisti, mobilizati pentru alegerile din Colegiul 19

Vineri, 23 Aprilie 2010, ora 10:32
1299 citiri
400 de politisti, mobilizati pentru alegerile din Colegiul 19

Peste 390 de politisti, jandarmi si pompieri vor fi mobilizati, duminica, pentru paza sectiilor de votare si mentinerea ordinii si sigurantei publice la alegerile organizate in Colegiul 19 din Sectorul 4, unde candideaza pentru un loc in Camera Deputatilor Teo Trandafir si Liliana Minca.

Astfel, din cele 61 de sectii de votare amplasate in 18 puncte din Colegiul 19, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti vor asigura paza a 26, restul unitatilor fiind asigurate cu paza de catre jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

De asemenea, pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice in zona sectiilor de votare actioneaza 135 de politisti si 32 de jandarmi, iar 34 de lucratori ai Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta sunt pregatiti sa intervina in caz de urgenta.

La nivelul Capitalei au fost constituite patru echipe de politisti pentru solutionarea solicitarilor si semnalarilor primite cu privire la evenimentele produse pe timpul campaniei electorale si a alegerilor.

Potrivit comunicatului, alti 250 de oameni ai legii vor actiona si in Ramnicu Valcea, pentru paza sectiilor de votare si mentinerea ordinii si linistii publice pe durata campaniei electorale si a turului II al alegerilor pentru functia de primar.

Astfel, in urma repartizarii pe structuri a celor 87 de sectii de votare, in perioada 24 - 25 aprilie, 32 de politisti, 34 de jandarmi si 50 de reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta vor asigura paza sectiilor de votare, iar 41 de politisti si 20 jandarmi vor fi angrenati in misiuni pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice in zona sectiilor de votare. De asemenea, 32 de lucratori ISU vor fi pregatiti sa intervina in situatii de urgenta.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#alegeri Colegiul 19, #politisti alegeri , #stiri alegeri