Liderul PSD este sigur că Gabriela Firea va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei: ”Îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap”

Vineri, 09 Septembrie 2022, ora 12:13 3079 citiri
Gabriela Firea a anunțat că va candida din nou la Primăria Capitalei FOTO colaj ziare.com / Hepta

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri, 9 septembrie, la Şcoala de Vară a TSD, că Gabriela Firea îl va bate pe Nicuşor Dan la viitoarele alegeri pentru Primăria Capitalei.

Ciolacu a precizat că Firea nu îi este doar colegă, ci și prietenă, și că amândoi învaţă unul de la altul.

”Avem şi păreri diferite, este un lucru normal, un lucru care asigură până la urmă democraţia în interiorul partidului. Ne permitem, pentru că, câteodată, ne mai şi plictisim, să ne trimitem şi câte o săgeată, dar în limitele bunului-simţ, a respectului”, a spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu a precizat: ”Cu niciun coleg nu am trecut o linie roşie, dimpotrivă. Încerc, alături de Gabriela şi de toţi colegii mei, să aducem din nou climatul de camaraz, din interior PSD, lucru care pentru o perioadă scurtă de timp nu a fost un drapel. Dimpotrivă, s-a condus cu învrăjbire, cu o intenţie clară de a dezbina şi de a conduce,”

Despre candidatura Gabrielei Firea pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, șeful PSD a spus că ”deja nu mai e un secret” faptul că ”îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News