Alexandru Rafila, despre eventuala sa candidatură la președinție: ”Nu am nicio problemă legată de o astfel de decizie”

Miercuri, 24 August 2022, ora 22:43 1862 citiri
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila FOTO Facebook

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri, 24 august, că în acest moment nu are în proiect candidatura la Preşedinţia României.

Ministrul a precizat însă că, dacă PSD va considera că ar putea fi candidat, nu ar avea ”nicio problemă legată de o astfel de decizie”.

Candidatura la prezidenţiale din partea PSD, a spus foarte clar domnul preşedinte Ciolacu, va fi pe bază de competiţie. Eu nu am în momentul de faţă un astfel de proiect, rămâne de văzut care va fi decizia la nivel politic, eu servesc acest partid. Dacă PSD consideră că eu aş putea să fiu unul dintre candidaţii potenţiali, nu am nicio problemă legată de o astfel de decizie, dar eu cred că trebuie să fim echilibraţi, să aşteptăm timpul să treacă”, a spus Alexandru Rafila, miercuri seară, într-o emisiune la Antena 3.

Despre actuala coaliție, Rafila a declarat că este sigur că va rezista pentru că nu crede că există ”altă formulă echilibrată într-o situaţie de criză economică majoră globală”, iar diversele scenarii care sunt lansate pe piaţă sunt ”pure speculaţii”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News