Grupul ALDE de la Camera Deputatilor se reinfiinteaza. Unul dintre "disidenti" s-a intors la Tariceanu

Luni, 21 Octombrie 2019, ora 21:45
3840 citiri

Grupul deputatilor ALDE din Camera Deputatilor va fi reinfiintat, a anuntat luni deputatul Ion Cupa, care precizeaza ca s-a reafiliat la acest grup, pe care il parasise la inceputul lunii septembrie.

"Am decis refacerea grupului ALDE la Camera Deputatilor. In urma discutiilor cu toti colegii mei, deputati ALDE, alaturi de care am construit in ultimii ani proiectul politic democrat - liberal am decis astazi, 21 octombrie 2019, refacerea grupului parlamentar ALDE la Camera Deputatilor, prin reafilierea mea la grup.

Am facut acest gest de reconciliere, absolut necesar, pentru a da posibilitatea miilor de membri ALDE sa poata fi desemnati in sectiile de votare la alegerile care urmeaza. Este exprimarea, intr-un moment limita pentru partid, a respectului meu pentru eforturile facute de acesti oameni de-a lungul anilor pentru a tine in viata ALDE, un proiect care daca nu ar fi fost lovit din toate partile, ar fi fost astazi poate principala forta liberala din Romania", afirma Cupa, intr-un comunicat.

Potrivit deputatului ales din partea ALDE Dolj, "dincolo de lideri si de orgoliile lor importanti cu adevarat sunt oamenii care construiesc acolo la firul ierbii, cu sacrificii si cu buna credinta".

"Sper ca acest gest al meu sa marcheze un restart general in abordarea destinului politic al ALDE ", conchide Ioan Cupa.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Ion Cupa ALDE grupa Camera Deputati , #Calin Popescu Tariceanu