Aflat in alianta cu Tariceanu, Ponta face un gest de onoare din faptul ca n-a furat parlamentari ALDE zilele astea

Vineri, 13 Septembrie 2019, ora 21:20 3248 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Victor Ponta

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, declara ca nu e vina nici a lui Mircea Diaconu si nici a formatiunii sale pentru faptul ca in aceasta perioada "PSD incearca sa destructureze ALDE", in conditiile in care acest partid a luat sub cinci procente la alegerile europarlamentare, "tocmai pentru ca a stat alaturi de Dragnea si Dancila si a sustinut prostiile acestora".

"ALDE a luat sub 5% la alegerile europarlamentare tocmai pentru ca a stat alaturi de Dragnea Dancila si a sustinut toate prostiile acestora (in special Ordonanta 114/ 2018 - cea mai antiliberala lege din Romania dupa anul 1948) . Nu e vina nici a lui Diaconu si nici a Pro Romania.

In aceasta perioada, PSD incearca sa destructureze ALDE (dupa cum puteti constata nici Pro Romania, nici alte partide nu au profitat de situatia grea ca sa racoleze parlamentari) ", sustine Ponta, vineri, intr-o postare pe Facebook.

Liderul Pro Romania mai scrie ca cei din ALDE "care vor acum alaturi de PSD" stiu foarte bine ca acest lucru inseamna practic disparitia partidului condus de Calin Popescu-Tariceanu.

"Cei din ALDE care vor acum alaturi de PSD stiu foarte bine ca acest lucru inseamna practic disparitia ALDE si functii temporare doar pentru cativa dintre ei. Cei care s-au ridicat impotriva lui Tariceanu si s-au alaturat Vioricai Dancila au lucrat de multe ori si foarte bine alaturi de mine (si le multumesc pentru asta).

Plus ca au votat in Delegatia Permanenta a ALDE pentru candidatura lui Mircea Diaconu. Nu cred ca au descoperit brusc ce rai suntem, eu si Diaconu. Am facut doar o alianta electorala pentru alegerile prezidentiale (foarte utila pentru doua partide mici) - si sigur nu asta ii deranjeaza", mai precizeaza Victor Ponta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News