Alain Robert, "Spiderman francez", a escaladat o clădire de 48 de etaje: ”A avea 60 de ani nu înseamnă nimic. Încă poţi face lucruri fabuloase” VIDEO

Duminica, 18 Septembrie 2022, ora 08:10 2273 citiri
Alain Robert, după ce a escaladat clădirea de 187 de metri FOTO Captură Video Twitter/ TRT World

”Spiderman”-ul francez Alain Robert a escaladat, fără echipament, Turnul Total din cartierul financiar La Défense, pentru a marca împlinirea a 60 de ani, iar apoi a fost reţinut, relatează BBC.

Alain Robert a urcat pe Turnul TotalEnergies din cartierul de afaceri Defense fără frânghii sau ham.

"Vreau să transmit oamenilor mesajul că a avea 60 de ani nu înseamnă nimic. Încă poţi să faci sport, să fii activ, să faci lucruri fabuloase", a declarat el agenţiei de presă Reuters. După ce a ajuns în vârful turnului, el a fost arestat.

Robert a urcat de mai multe ori pe Turnul TotalEnergies. De data aceasta, i-a luat doar 60 de minute să ajungă în vârful clădirii de 187 de metri şi 48 de etaje.

"Mi-am promis în urmă cu câţiva ani că, atunci când voi ajunge la 60 de ani, voi urca din nou acel turn pentru că 60 de ani simbolizează vârsta de pensionare în Franţa”, a spus el după urcare.

El a adăugat că scopul ascensiunii a fost, de asemenea, să crească gradul de conştientizare cu privire la încălzirea globală, potrivit Reuters.

Robert este cunoscut pentru că a urcat pe clădiri înalte din întreaga lume. Faptele sale îndrăzneţe includ şi Burj Khalifa din Dubai - cea mai înaltă clădire din lume.

De obicei, îşi face cascadoriile fără a anunţa sau fără permisiune şi a fost arestat de mai multe ori.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com