Dosar penal deschis pe numele perversului de la Târgu Jiu. Printre victimele acestuia ar fi fost și minore

Miercuri, 04 Octombrie 2023, ora 16:48
2021 citiri
Dosar penal deschis pe numele perversului de la Târgu Jiu. Printre victimele acestuia ar fi fost și minore
Un dosar penal a fost deschis pe numele presupusului agresor de la Târgu Jiu FOTO Facebook

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, suspectat că acosta femei şi adolescente pe străzi dintr-un cartier din municipiul Târgu Jiu, este cercetat pentru hărţuire şi tentativă de corupere sexuală a minorilor. El a ajuns în atenţia Poliţiei după ce informaţii şi fotografii cu el au fost postate pe un grup de Facebook.

”În urma informaţiilor apărute pe o pagină de socializare, referitoare la un bărbat care urmăreşte mai multe femei pe străzile din municipiul Târgu Jiu, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj este abilitat să transmită următoarele: Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că ieri, 3 octombrie a.c., un bărbat, de 50 de ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, ar fi urmărit în mod nejustificat două femei şi o minoră de 13 ani, cărora le-ar fi adresat expresii cu conotaţie sexuală”, informează, miercuri, Poliţia judeţeană Gorj.

FOTO Facebook

Conform sursei citate, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru hărţuire şi tentativă de corupere sexuală a minorilor, iar în prezent se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Ancheta Poliţiei a pornit de la postarea unei femei pe un grup care reuneşte mame din Târgu Jiu, postare preluată de către jurnaliştii de la asingorj.ro.

FOTO Facebook

Femeia care a făcut publică situaţia a postat chiar imagini cu bărbatul suspectat că făcea propuneri cu caracter sexual femeilor şi fetelor.

”Bună seara, mămici! Vreau să avertizez mămicile că acest individ este un obsedat, urmăreşte fetele, femeile. O prietenă mi-a povestit de acest individ că o urmăreşte şi a luat-o la fugă, şi în seara aceasta mi-a povestit fata mea de 13 ani că a urmărit-o acest individ, arătându-mi poze cu el, şi că el i-a făcut propuneri să îi facă ceva. În zona aceasta umblă Paralelă, pe la Sportiv că acolo este fata mea la şcoală şi le-a aşteptat în faţă la Profi din Paralelă. Care aveţi mai ales fetele la şcoala respectivă sau din zona aceea cred că îl ştiu pe acest individ şi la câte fete le-a făcut propuneri şi poate le-a urmărit. Şi în poza aceasta este decupată fiind şi în poză o fetiţă minora care la ea se uită aşa. Am zis să nu pun poză cu fetiţa că poate deranjează”, a scris femeia.

Ca reacţie la postarea femeii, şi alte membre ale grupului de pe reţeaua de socializare au povestit că au trăit întâmplări similare.

Traian Băsescu avansează o variantă în care Dreapta Unită ar putea să ajungă la guvernare. Ce rezultat crede că va obține AUR
Traian Băsescu avansează o variantă în care Dreapta Unită ar putea să ajungă la guvernare. Ce rezultat crede că va obține AUR
Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că, în urma alegerilor parlamentare din acest an, se prefigurează un guvern format din partidele care formează actuala coaliţie. El nu...
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
#agresor sexual targu jiu, #cercetat penal hartuire, #hartuire sexuala, #corupere minori , #Justitie