[Webinar Gratuit] - De ce Amazon-ul este inca cel mai bun business pe care il poti incepe cu un buget de startup de aproximativ 5000-6000 USD?!

Vineri, 16 Martie 2018, ora 10:00
6683 citiri
[Webinar Gratuit] - De ce Amazon-ul este inca cel mai bun business pe care il poti incepe cu un buget de startup de aproximativ 5000-6000 USD?!

Foarte multi romani au inceput in ultimii doi ani Amazon Business, dupa ce au terminat cursurile celor de la AMZ HUB, iar foarte multi au deja rezultate exceptionale. Veniturile lor sunt in unele cazuri si de cateva zeci de mii de dolari pe an! Un lucru normal, daca stam sa ne gandim ca Amazon-ul este cel mai mare site de e-commerce din lume, cu vanzari in anul 2016 de peste 139 de miliarde de USD.

[ULTIMUL Webinar Gratuit] - Amazon Business fara Secrete - 16 martie 2018

Insa avand in vedere valul de vanzatori care au intrat pe Amazon in ultima vreme, nu putem sa nu ne gandim la urmatoarea intrebare:

Mai este acest business o oportunitate pentru cei care doresc sa intre acum?

Raspunsul este categoric: DA!

"Trebuie sa intelegem ca lumea si piata online se schimba, cererea este din ce in ce mai mare, iar cand ne gandim ca volumul de achizitii online este de doar 5% la nivel global, atunci e clar ca oportunitatile inca exista", spune Alin Bugeac, fondatorul celei mai de success comunitati de antreprenori ce vand pe Amazon din Romania, AMZ HUB.

Tot Alin Bugeac ne spune: "Exista insa o diferenta fata de acum doi ani, si anume, consumatorul s-a educat, adica inainte de a face o achizitie acesta se intereseaza de produs, vrea sa vada recenziile altor clienti, vrea sa i se ofere mult mai multe informatii si facilitati. Cu alte cuvinte, nu este de ajuns doar sa postezi si sa vinzi pe Amazon, pentru ca lucrul asta este facut deja de milioane de vanzatori, ci trebuie sa stii sa-ti creezi o oferta atractiva pentru acel client.

Cand spun 'oferta atractiva' ma refer sa stii sa-ti analizezi foarte bine nisa in care vrei sa intri si sa vii cu imbunatatiri la produsul tau, cu poze mai bune, o calitate a materialelor mult mai buna si cu un suport ireprosabil pentru client.

Fiind fondatorul comunitatii AMZ HUB si pregatind intr-un an de zile peste 600 de cursanti prin training-urile AMZ StartUp, am observat ca romanii sunt super deschisi la idei noi de business.

In comunitatea noastra avem de la doctori, ingineri, corporatisti pana la studenti si chiar si pensionari, iar o buna parte dintre ei reusesc sa isi suplimenteze veniturile cu vanzari lunare intre 2.500 si 20.000 de dolari.

Desi veniturile sunt unele frumusele, totul trebuie tratat cu maxima seriozitate. Pentru cei care vad aceasta oportunitate ca un fel de 'get rich fast' le recomand sa se orienteze catre alte domenii, deoarece si acest tip de afacere necesita implicare. Insa bineinteles ca poti porni aceasta activitate si in paralel cu un job sau o alta afacere, avem foarte multi cursanti care au inceput asa, iar cu timpul, unii dintre ei au inceput sa faca full-time Amazon Business.

Noi ca si comunitate venim in sprijinul celor care sunt la inceput sau isi doresc sa porneasca aceasta activitate, iar incepand de azi, 6 februarie, deschidem oficial portile pentru o noua serie de cursanti care o sa inceapa pe 19 martie.

Pentru noi este a patra serie si ultima! Deci pentru cei care isi doresc sa fie ajutati si consiliati de o comunitate grozava in tot acest proces, aceasta o sa fie ultima sansa.

Avand o comunitate de oameni care fac deja acest tip de afacere si un curs foarte bine structurat ce dureaza trei luni si este alcatuit din 6 module ce acopera toate nevoile acestui business, sansele de reusita vor creste considerabil.

Modul in care am gandit cele 6 module a fost bazat pe experienta mea si pe cea dobandita impreuna cu ai mei cursanti, imbunatatind astfel cursul de la o serie la alta, iar modulele cursului completandu-se ca intr-un puzzle.

Comunitatea noastra este singura din Romania in care exista module dedicate nu doar vanzarii in Statele Unite, ci si vanzarii in Europa, o piata ce are un imens potential.

Cursul AMZ StartUp 4 o sa-i ajute pe viitorii cursanti sa isi gaseasca un produs pentru a-l vinde pe Amazon in State si/ sau in Europa, sa invete sa negocieze cu furnizorii si sa se asigure ca banii si marfa lor sunt in siguranta, o sa invete sa isi organizeze logistica si contabilitatea, vor afla secretele unei listari de produs pe Amazon si ce inseamna toate optimizarile pentru o viitoare lansare de succes.

Locurile pentru seria a patra sunt foarte limitate, aproximativ 250-300 de cursanti. Insa pentru primele 150 de persoane oferim un discount de 1500 lei din pretul normal, din cel de 4500 lei pentru intregul curs. Interesul este unul destul de mare, dovada ca inainte de a deschide oficial portile pentru aceasta serie se inscrisesera deja 50 de persoane."

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#startup Amazon, #afacere amazon, #curs vanzari Amazon , #afaceri online