Vrei sa deschizi o firma? Contabilul este obligatoriu!

Advertorial
Miercuri, 08 Martie 2017, ora 17:29
19442 citiri

(P) Vrei sa deschizi o firma? Foarte bine! Este timpul sa evoluezi, sa faci pasul cel mare si sa devii genul acela de antreprenor pe care oamenii il respecta, il stimeaza si il urmeaza nu doar pentru locurile de munca pe care le asigura si pentru puterea sa financiara, pentru banii pe care ii ofera angajatilor, ci mai ales pentru ca este genul de lider si de sef pentru care si-ar dori sa lucreze orice om dornic sa evolueze din toate punctele de vedere.

A infiinta o companie este o decizie importanta si de ce sa nu recunoastem, nu este cel mai usor lucru din lume. Deschiderea unui business nu reprezinta o problema, te vei descurca cu brio, insa cu adevarat greu este sa dezvolti acea afacere si sa o transformi intr-un business de succes.

Pentru a ridica un imperiu, ca sa spunem asa, trebuie sa creezi un business nemaipomenit, cu produse si/sau servicii ireprosabile si deosebite. Ai nevoie de timp, bani, pasiune, nervi tari si ambitie.

In plus, nu poti face totul de unul singur. Sau poate ca vei putea sa te descurci singur, insa iti va lua mai mult timp. De aceea este bine sa atragi in aceasta nebunie frumoasa, numita afacere, oamenii potriviti care sa te ajute sa construiesti acea afacere la care visezi de ani buni, poate.

Ai nevoie de niste oameni la fel de pasionati si seriosi ca tine, niste oameni dispusi sa creada in tine si in visul tau, capabili sa traga in acelasi sens cu tine. La inceput poti avea 1-2 angajati, insa musai ai nevoie de sfaturile unui avocat si de ajutorul unui contabil.

Crezi ca le stii pe toate? Nu le stii pe toate! N-ai cum. Chiar daca ai experienta in domeniu si probabil ti-ai petrecut toata viata dezvoltand afacerile altor oameni, ai nevoie de un avocat si de un contabil care sa te ajute sa-ti pui visul in miscare repede, bine si legal.

De ce un avocat? Pentru toate acele sfaturi juridice indispensabile, pentru a-ti crea drafturile de contracte de care ai nevoie si pentru multe alte lucruri necesare. De ce serviciile unui contabil?

De ce contabilitate? Pentru ca legea impune ca toate firmele din tara noastra sa aiba un contabil, exceptie o fac doar PFA-urile, in rest, indiferent ce tip de persoana juridica ai fi si ce fel de firma ai avea, ai nevoie de servicii de contabilitate!

Ai nevoie de un contabil iscusit, deosebit de priceput, competent si corect, care sa te ajute sa-ti dezvolti afacerea la capacitate maxima. De obicei firmele de contabilitate se ocupa cu mai multe lucruri: consultanta fiscala, contabilitate financiara, audit financiar si chiar resurse umane.

Din anul 2007 Contello activeaza ca o echipa de experti contabili autorizati si certificati de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R), iar din anul 2011 Contello a obtinut si certificarea serviciilor de audit si a devenit membra autorizata si certificata a Camerei Auditilor Financiari din Romania (C.A.F.R.).

In functie de pachetul de servicii ales, echipa de contabilitate se va ocupa de salarizarea si evidenta personalului, de depunerea tuturor declaratiilor fiscale, de contabilitatea primara si de intreaga situatie financiara.

In plus, firma de contabilitate Contello.Ro pune la dispozitie si un sistem cloud de facturare si gestiune. Acest gen de servicii sunt extrem de importante pentru orice tip afacere, oricat de mare sau de mica ar fi ea.

Daca ai alaturi oamenii potriviti, lucrurile se pun in miscare rapid. Teama pe care o simti este fireasca. A fi curajos inseamna a-ti infrunta teama de necunoscut.

Urmeaza-ti visurile! Infiinteaza-ti afacerea pe care ti-o doresti!

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#contabilitate firma , #consultanta