Unde-si fac vacanta miliardarii Romaniei

Sambata, 06 August 2011, ora 13:55
2071 citiri
Unde-si fac vacanta miliardarii Romaniei

Surprinzator, cei mai bogati romani nu se duc in vacanta de vara prin insule exotice. Desi au bani cu care sa-si cumpere propria insula, prefera sa stea acasa sau, cel mult, sa faca o scurta excursie prin tara.

Daca romanul de clasa medie se duce in vacanta pe litoralul autohton sau pe aproape (in general Bulgaria, Grecia ori Turcia), cei mai bogati romani aleg, in general, sa stea acasa. Si asta pentru ca, spun ei, "cineva trebuie sa mai si munceasca", dar si pentru ca se considera destul de in varsta pentru a nu mai umbla in camasi hawaiene prin insule, scrie MONEY.ro.

Desi este al treilea cel mai bogat roman, cu o avere estimata la un miliard de euro, Ioan Niculae nu se duce mai departe de Marea Neagra si de Carpatii Romanesti. Spune ca n-are de ce si ca, in afara cazului in care se duce la intalniri de afaceri si vanatoare, nu prea calca in afara tarii.

"O sa ma duc la Venus, unde avem un hotel si dupa aia la Busteni, unde am casa. Cam atat", spune Niculae.

Acasa sta si deputatul Siviu Prigoana, detinatorul unei averi de circa 80 de milioane de euro. El spune ca trebuie sa stea acasa din cauza faptului ca are un copil de doar 7 luni, dar recunoaste ca nici nu este tentat la o excursie peste mari si tari. Citeste mai multe despre Unde-si fac vacanta miliardarii Romaniei pe Money.ro.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#miliardarii Romaniei, #vacanta miliardari , #oameni afaceri