Un nou parteneriat pe piata locala: Euro Tehno aduce in tara produsele inovatoare marca Valco Melton

Comunicat de presa
Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 14:46
9803 citiri
Un nou parteneriat pe piata locala: Euro Tehno aduce in tara produsele inovatoare marca Valco Melton
Foto: Pixabay.com / CC0 Creative Commons

Compania Euro Tehno a batut palma cu multinationala americana Valco Melton, devenind astfel reprezentantul local al unuia dintre liderii mondiali in sisteme/utilaje de dispersie a adezivilor de peste 55 de ani.

Prin intermediul acestei colaborari de renume, vor putea fi comercializate solutii performante ce integreaza o gama variata de echipamente cu adezivi profesionali catre mediul business din tara noastra.

Firma Valco Melton a fost infiintata in anul 1952 sub denumirea de Valco Cincinnati Inc. si s-a adaptat rapid la nevoile pietei oferind clientilor cele mai bune solutii.

In anul 2008, a intrat pe piata cu denumirea de Valco Melton, dupa ce a avut loc

fuziunea business-urilor Valco, Shure-Glue si Melton.

In prezent, Valco Melton isi pune amprenta asupra mai multor sectoare, oferind servicii de packaging, de prelucrare a hartiei, a profilelor din lemn, PVC si aluminiu, dar si din sectorul auto.

Gratie noului parteneriat, compania Euro Tehno ofera clientilor din Romania cea mai diversificata gama de echipamente de aplicare cu Hot Melt, utile intr-o varietate de domenii.

Echipamentele cu Hot Melt va ajuta sa cresteti productivitatea prin reducerea timpului de impachetare, sa reduceti costurile prin evitarea defectelor de ambalare si pierderea adezivilor.

Mai mult de atat, aceste aplicatii de top asigura control precis, sunt simplu de programat, ofera o pozitionare exacta a adezivului si sporesc siguranta.

In acest mod, procesul de productie este mai eficient, mai rapid si mai putin costisitor.

Echipamentele si sistemele de dispersie a adezivilor se pot folosi in urmatoarele domenii de activitate: bricolaj, tipografie, alimentar, auto, constructii, industrie textila, industrie electronica, transport, etc.

Adezivii Hot Melt se vor dovedi extrem de utili in procesul de paletizare, pentru lipirea ambalajelor si a etichetelor de jur-imprejurul sticlelor din plastic si al cutiilor metalice.

Acestia sunt usor de distribuit pe o varietate de suprafete, cum ar fi: plastic, aluminiu, cauciuc, sticla, hartie, placi ceramice si lemn.

Despre Euro Tehno

Compania Euro Tehno, aflata de 5 ani pe piata, este importator unic in Romania si Republica Moldova al utilajelor si sistemelor speciale de ambalat SACMI PACKAGING SPA, al aracetilor si al adezivilor marca GIANCOL SPA si acum al echipamentelor de aplicat Hot Melt marca Valco Melton.

Obiectivul companiei este sa ajute clientul sa aiba acces la tehnologii moderne, sa se diferentieze pe piata si sa fie in pas cu cerintele actuale si cele viitoare.

Pentru mai multe detalii despre parteneriate, servicii si produse, vizitati pagina www.euro-tehno.ro sau contactati-ne la numarul de telefon - 0747680837. Va asteptam cu o oferta personalizata dupa nevoile si cerintele dumneavoastra.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#Euro Tehno Valco Melton, #utilaj dispersie adezivi , #afaceri de succes