Traieste noul de Nepretuit: castiga autorulota oferita de Mastercard si reinventeaza-ti vacanta

Advertorial
Miercuri, 19 August 2020, ora 20:28
18581 citiri
Traieste noul de Nepretuit: castiga autorulota oferita de Mastercard si reinventeaza-ti vacanta
Vacantele se poarta anul acesta ceva mai aproape de casa

Traim o noua normalitate.

Am amanat sau am renuntat la vacantele pe litoral mediteranean sau in alte destinatii indepartate si le-am inlocuit cu escapade si drumetii in locuri minunate din Romania, care merita sa fie descoperite.

Ne vizitam mai des rudele de la tara si, asa, ne bucuram de peisaje si momente extraordinare.

Iar cumparaturile care durau si ore intregi in mall-uri si magazine au fost inlocuite de shopping-ul online.

Toate acestea insemna ca, desi lumea s-a schimbat, avem o multime de moduri prin care sa descoperim noi experiente de nepretuit. Mastercard a lansat recent campania nationala "Traieste noul de nepretuit. Hello Priceless!" si, alaturi de Smiley, imaginea campaniei si protagonistul spotului TV dedicat, te invita sa te bucuri de partea priceless a vietii.

Campania inseamna si peste 10.000 de premii pentru utilizatorii Mastercard, iar marele premiu este nici mai mult, nici mai putin decat o autorulota pentru vacante si experiente memorabile alaturi de cei dragi.

De asemenea, participantii pot castiga 90 de carduri de cumparaturi in valoare de 1.000 de lei fiecare, 10.000 de premii constand in acces exclusiv la una din cele 5 piese noi muzicale create de Smiley si HaHaHa Production si disponibile numai pentru castigatori pe durata campaniei, pentru ca muzica reuseste sa transforme orice zi in una de nepretuit.

Mai mult, daca platesti cu telefonul vei avea sanse duble de castig si poti obtine premium special, un smartwatch pe saptamana.

Cum te inscrii in campanie? Nimic mai simplu! Platesti cu cardul tau Mastercard sau Maestro, online sau la orice punct de plata cu POS de pe teritoriul Romaniei (adica oriunde!), pana pe 30 septembrie 2020 si inscrii valoarea tranzactiei, fie prin SMS, la numarul 3725, fie pe site-ul campaniei, www.mastercard.ro/participare.

Fiecare tranzactie inscrisa inseamna o sansa in plus de castig!

Iar daca ajungi la Mercato Kultur sau Carnivale Food Market in Bucuresti, sau la Biutiful by the Sea, in Mamaia, vei descoperi pop-up shop-uri de unde vei putea achizitiona o colectie speciala, realizata de Mastercard si HaHaHa Production, care include modele de tricouri, costume de baie, borsete si multe altele.

Iar o parte din vanzarile produselor vor fi directionate catre casa de productie pentru infiintarea unui studio dedicat recrutarii si promovarii tinerelor talente si pentru a contribui, astfel, la construirea unui viitor mai bun in industria muzicala romaneasca.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#companie , #branduri