Topul national al firmelor din Romania

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 13:18
3408 citiri
Topul national al firmelor din Romania

Cea de-a XXII editie a Topului National al Firmelor Private din Romania, cel mai amplu eveniment anual dedicat mediului de afaceri cu capital privat din Romania, se va desfasura pe 28 octombrie 2014, la Palatul Parlamentului, Sala Al.I.Cuza.

Aflat la a XXII-a editie, evenimentul este inclus in campania "Saptamana europeana a IMM-urilor", editia 2014, coordonata de catre Directia Generala Intreprinderi si Industrie a Comisiei Europene. Topul National al Firmelor Private din Romania se bucura de recunoastere la nivel european si international, in cele mai inalte foruri ale organizatiilor patronale de profil.

Invitat special este Peter Faross, secretar general al Uniunii Europeane a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME).

Indicatorii utilizati pentru departajarea celor mai performante companii sunt IPGA - performanta globala in afaceri, productivitatea, cifra de afaceri si profitul brut. In fiecare an se realizeaza:

  • Clasamente Generale la nivel national (pe categorii: micro intreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si nou infiintate) in functie de productivitate, profit brut, cifra de afaceri si performanta globala in afaceri;
  • Clasamentul National pe domenii de activitate - cod CAEN (micro intreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si nou infiintate) ;
  • Clasamentul Regional (micro intreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si nou infiintate) in functie de productivitate, profit brut, cifra de afaceri si performanta globala in afaceri.

Se vor acorda mai multe categorii de premii pentru performante calitative si/sau cantitative deosebite, dintre care mentionam:

  • Premiile din partea Asociatiei Mondiale a IMM-urilor - WASME;
  • Premiile din partea Uniunii Europene a Artizanatului si a IMM-urilor (UEAPME;)
  • Premiile Speciale la nivel national;
  • Premiile pentru excelenta in afaceri.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#top national firme private, #eveniment firme capital privat , #informatii firme