Solutii ERP gandite sa asigure performantele firmei

Advertorial
Joi, 16 Iulie 2020, ora 13:16
12411 citiri
Solutii ERP gandite sa asigure performantele firmei
Antreprenorii trebuie sa-si dozeze bine eforturile dezvoltarii propriilor afaceri

Despre solutii ERP se tot vorbeste in cadrul companiilor care urmaresc performanta, iar aducerea acestora in prim planul antreprenorilor este benefica, atat timp cat pot sa asigure o serie de avantaje semnificative.

Pe masura ce o afacere creste, nevoia de control eficient capata proportii, pentru ca activitatile sunt mai numeroase si impun atentia administratorului si al celorlalte departamente din firma. Seriozitatea care trebuie sa caracterizeze orice decizie este un aspect deosebit de important, insa nu este singura calitate a unui antreprenor.

Un antreprenor bun este un bun strateg si va face tot posibilul sa minimizeze riscurile care ii pot afecta afacerea. Indiferent ca este vorba despre inregistrari si calcule eronate, de stocuri dificil de urmarit, de baze de date ineficiente sau chiar inexistente sau de informatii financiar-contabile denaturate, toate acestea pot determina ca activitatea unei firme sa fie grav afectata.

Solutii care sa previna astfel de situatii exista si, una dintre cele mai importante este materializata intr-un sistem ERP care poate sa asigure controlul eficient al unui flux de activitati de proportii.

Cele mai importante avantaje sustinute de solutii ERP

AttoSoft a intuit nevoile antreprenorilor romani inca din 1995, motiv pentru care inca de la infiintare a urmarit sa raspunda in cel mai eficient mod acestora. Azi, compania ofera solutii software ERP, programe de contabilite, de gestiune, pentru facturare si salarii, programe financiar-contabile, CRM si produse dedicate diverse. Profesionalismul firmei este cert, doar asa explicandu-se numarul mare de implementari pe care le-a realizat.

In ceea ce priveste solutiile ERP, reprezentantii AttoSoft.ro considera ca avantajele semnificative ale acestora pot fi rezumate in urmatoarele aspecte:

 cu ajutorul sistemului ERP toate datele firmei pot fi integrate intr-un sistem centralizat. Ce inseamna acest lucru? Concret, eficientizarea procesului de comunicare intre departamentele firmei. Intr-un astfel de sistem documentele sunt operate o singura data;

 de asemenea, un astfel de sistem asigura securitatea si accesul controlat la datele firmei. Ceea ce inseamna ca angajatii au acces la datele care ii privesc intr-un mod eficient;

 sistemul ERP asigura si obtinerea rapoartelor si analizelor complete in firma.

Beneficiile care rezulta din aspectele mentionate anterior sunt deosebit de importante si includ:

 plus de timp catigat prin faptul ca unele operatiuni de rutina se automatizeaza;

 se elimina sau se diminueaza erorile umane;

 se simplifica proceduri;

 rapoartele de sinteza asigura accesul rapid la date corecte;

 miscarile de stocuri pot fi controlate continuu;

 mai multe activitati sunt integrate intr-un soft - de la contabilitate si gestiune, la resurse umane;

 creste productivitatea lucratorilor firmei;

 se reduc costurile operationale;

 se utilizeaza si se planifica eficient resursele firmei.

Nu in ultimul rand, in acest context in care este foarte important sa se planifice optim resursele financiare, solutia DataLight ERP propusa de AttoSoft este deosebit de importanta.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#afaceri, #investitii, #antreprenor , #investitii