Servicii de carat moloz la cel mai mic pret din Bucuresti si Ilfov

Advertorial
Vineri, 14 Septembrie 2018, ora 16:04
38699 citiri
Servicii de carat moloz la cel mai mic pret din Bucuresti si Ilfov

O firma de transport moloz din orice sector al municipiului Bucuresti, dar si din Ilfov, este foarte utila acei proprietari care au de gand sa execute o lucrare de constructii sau niste reparatii la un imobil. Iar daca tarifele pe care le practica agentul economic in cauza sunt mici, cu atat mai bine. Ele pot incepe chiar de la 2 lei/sac de moloz carat, adica mai putin decat pretul unei calatorii cu metroul.

Eliminarea deseurilor de pe santier, o obligatie legala

Resturile rezultate din activitatea de constructii si reparatii nu doar ca ingreuneaza procesul de finalizare al oricarui proiect, dar reprezinta si un risc pentru securitatea muncii. Pe timpul desfasurarii lucrarilor pot aparea accidente grave daca molozul, precum si resturile mai mari de caramizi clasice sau de BCA, bucatile de tocarie putrezita, partile structurilor metalice deteriorate, nu sunt inlaturate la timp de pe santier.

Cand este vorba doar de o simpla modernizare a unei constructii, iar resturile de constructii rezultate sunt putine, ele se pot indeparta si la finalul lucrarii.

Insa, daca se construieste o cladire cu destinatie de locuit, o extindere la un imobil existent sau se face o renovare radicala, eliminarea deseurilor trebuie sa se realizeze la sfarsitul fiecarei zile de lucru, conform regulilor de protectie a muncii, care trebuie respectate cu strictete chiar daca ne referim la o lucrare executata in regie proprie, nu la un santier al unui agent economic care are exact acest obiect de activitate: construirea de imobile, extinderea si reabilitarea celor deja edificate.

Prin inlaturarea deseurilor din constructii cu ajutorul unei firme specializate ce ofera servicii de transport moloz, precum si a altor resturi existente pe santier, beneficiarii lucrarilor respective:

- scapa de amenzile si sanctiunile pe care le-ar putea primi din partea organismelor de control;

- se bucura de o eficienta mai mare in executie la lucrarile de constructii sau reabilitare imobile, activitatea desfasurandu-se in flux continuu, fara intreruperi nejustificate;

- contribuie la protejarea mediului inconjurator, deoarece deseurile sunt carate in locuri special amenajate, folosindu-se mijloace de transport speciale.

Cea mai simpla cale de a scapa de moloz: cheama o firma specializata in carat deseuri constructii!

Serviciul de colectare moloz poate include ridicarea molozului direct din locuinta proprietate personala si transportul pana la masina de carat.

Avantajul pe care o firma de transport moloz il ofera este faptul ca acest tip de deseuri poate sa fie turnat in saci de rafie ce se umplu pana la jumatate. Avand o greutate de pana la 40 de kg, sacul plin 50% sa poata sa fie relativ usor transportat din apartamentul sau spatiul unde se construieste ori se executa modernizarea respectiva si unde nu se poate intra direct cu masina pentru o ridicare de tip vrac.

In afara de moloz la sac sau moloz vrac (daca locatia permite o asemenea depozitare/incarcare) o asemenea firma transporta si alte feluri de deseuri ramase in urma constructiilor: usile si geamurile vechi, inclusiv mobila veche pe care nu mai doriti sa o pastrati.

O firma de transport moloz buna care are cel mai mic pret din Bucuresti si Ilfov pentru acest serviciu poate fi contactata la telefon 0757 112 526. Primiti acolo toate informatiile necesare, inclusiv se poate programa o masina de carat deseurile rezultate din constructii.

Pe site-ul carmoloz.ro exista o pagina unde se afla un formular special ce se poate completa online pentru rezervarea unui mijloc de transport auto (daca nu se face o comanda telefonica).

Completand datele de contact si adresa completa de unde urmeaza a se ridica deseurile respective, data la care clientul doreste ca sa se faca acest lucru, plus alte cateva detalii despre comanda (de exemplu: greutatea de moloz de care beneficiarul vrea sa se debaraseze) lucrurile vor decurge foarte simplu.

Si nu trebuie uitat ca in acest fel se poate scapa nu doar de resturile rezultate in urma proiectului de constructii (moloz vrac, moloz la sac, tocarie veche), dar si de diverse obiectele sanitare, aparate electrocasnice vechi, piesele de mobilier degradat, precum si alte resturi casnice de care vreti sa scapati definitiv si chiar reusiti cu un efort minim din partea dumneavoastra.

Ce poate sa fie mai simplu decat sa completati un formular online, dupa ce in prealabil ati luat legatura telefonic cu reprezentantii unei firme de transport deseuri constructii, companie care se numeste sugestiv chiar... Car Moloz?!?

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#transport moloz santier, #car moloz , #constructii