Rsistems - soluția pentru optimizarea și gestiunea oricărui tip de restaurant

Advertorial
Vineri, 10 Septembrie 2021, ora 15:26
4268 citiri
Rsistems - soluția pentru optimizarea și gestiunea oricărui tip de restaurant
optimizare gestiune restaurant FOTO: rsistems.ro

A fi antreprenor nu este simplu. În orice domeniu este nevoie de grijă și atenție pentru absolut orice aspect, la orice departament. Ordinea în orice domeniu trebuie menținută și astfel este nevoie de o persoană care să aibă grijă de toate acestea. O singură persoană de multe ori nu poate ține pasul și nu poate gestiona chiar totul, de aceea apare haosul și implicit și scăderea veniturilor. Pentru situații de acest gen dar și pentru optimizarea unor aspecte, cei de la Rsistems dispun de un soft special.

Este de ajutor pentru cei care dețin un restaurant, un bar, o pizzerie sau orice alt spațiu de acest gen. Un singur program poate fi rezolvarea a atât de multe probleme. Este un avantaj atât pentru antreprenori, cât și pentru clienți deoarece obțin ceea ce își doresc și au astfel parte de servicii mai calitative. Rsistems.ro vă prezintă un program complet de gestiune numit iiko.

Ce fel de probleme pot fi rezolvate cu iiko?

Acest program poate rezolva mai multe probleme, într-un mod mult mai simplu. Un prim avantaj este faptul că nu mai trebuie angajată o persoană care să se ocupe de astfel de lucruri și nici cel care deține restaurantul sau localul nu trebuie să se ocupe de ele. Totul poate fi realizat cu ajutorul programului acesta de gestiune.

Acest program ajută cu privire la:

-Realizarea programărilor: clienții pot face rezervări online și le este permis să își aleagă și masa la care vor să stea. În acest fel, atunci când vor vrea să revină în acest mod, programul le va da anumite sugestii, în funcție de ceea ce au vrut în trecut. Deci fiecare client are parte de sugestii personalizate.

-Aprovizionarea: pot fi stocate preferințele clienților și astfel puteți vedea ce a comandat majoritatea, care sunt felurile de mâncare preferate de obicei astfel încât la refacerea stocului de marfă să știți în ce să investiți mai mult sau mai puțin.

-Evidența angajaților: cu acest program veți putea vedea când își începe sau își termină fiecare angajat tura de lucru astfel încât să nu existe alt sistem de pontare, care deseori nu este eficient pentru că mulți uită să noteze. Cu acest program sunt înregistrare automat aceste statistici, conform orei de logare și de deconectare.

-Livrarea: clienții vor știi în ce stadiu este comanda pe care au făcut-o. Cu ajutorul hărții pot vedea exact pe unde este livratorul, precum și o estimare de timp.

Toate acestea, alături de multe alte aspecte pot fi gestionate mult mai bine cu ajutorul iiko. Este poate un program necesar pentru orice restaurant din industria HoReCa și nu numai. Ajută cu privire la economia de timp deoarece nu mai trebuie să se ocupe angajații de unele aspecte, gestionarea mai facilă a comenzilor, programărilor și chiar a stocului de marfă și multe altele.

Accesați site-ul Rsistems.ro și descoperiți mai multe informații despre acest program. Puteți de asemenea să luați parte și la un demo.

Contact:

0759 430 777

welcome@rsistems.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei sale de gaming, PlayStation 5 Pro, care ar urma să ajungă pe piață până la finalul acestui an. Noua consolă va...
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro, o variantă mai accesibilă a seriei sale flagship, care promite performanțe de top cu mici compromisuri pentru a menține prețul accesibil....
#optimizare restaurant, #gestiune restaurant, #restaurant , #stiri afaceri